„Vukmirović“ planira izgradnju poslovnog i magacinskog prostora u Novoj Pazovi

Stara Pazova postaje centar logistike u Srbiji, posle kompanija „DB Schenker“,  „Delta“ i „Delhaize“ i preduzeće  „Vukmirović“ namerava da u toj opštini izgradi poslovno-magacinski prostor.

Naime, povećanjem obima poslovanja špediterske firme „Vukmirović“ javila se potreba za prostorom za parkiranje kamiona kao i izradom interne stanice za snabdevanje gorivom, portirske kućice, upravne zgrade sa kancelariskim prostorom, radionice za popravku kamiona sa pratećim sadržajem i magacinskim prostorom za skladištenje delova potrebnih za održavanje kamiona.

U Novoj Pazovi, planira se izgradnja u pet faza. Prva faza obuhvata izgradnju interne saobraćajnice, parking prostor za osam kamiona, portirnicu i internu stanicu za snabdevanje kamiona dizel gorivom (točilica za gorivo).

U drugoj fazi planira se izgradnja upravne zgrade sa pratećim radionicama, pripadajućom internom saobraćajnicom i pripadajućim parking mestima za kamione (osam parking mesta) i automobile (četrnaest parking mesta). Upravna zgrada imaće prizemlje i prvi sprat, a radionica samo prizemlje. Treća faza izgradnje obuhvata izgradnju samo interne saobraćajnice i sa parking mestima za kamione.

U četvrtoj fazi biće izgrađena hala-magacin (regalno skladište) spratnosti P+O sa pristupnim delom saobraćajnice. U petoj i poslednjoj fazi izgradiće se hala-magacin (regalno skladište) spratnosti P+O sa pristupnim delom saobraćajnice čime će se zaokružiti kompletna izgradnja na parceli. Urbanistički projekat za izgradnju poslovnog i magacinskog prostora je na javnom uvidu do 16. aprila.

Preduzeće „Vukmirović“ je osnovano 1996. godine u Aleksandrovu. Delatnost preduzeća je pružanje usluga međunarodnog transporta. Kamioni u njihovom vlasništuvu imaju euro 5 i euro 6 motore i opremljeni su ADR opremom, navigacionim i GPS sistemima a vozači svom potrebnom opremom, navedeno je na sajtu preduzeća.

Podeli na društvenim mrežama:

Slične teme...

Logistički centri Stara Pazova – planirana i... Na teritoriji Stare Pazove planirana je izgradnja nekoliko distributivnih i skladišnih objekata, navedeno je na internet stranici te lokalne samouprav...
(FOTO) Na prodaju kompletno uređeno regalno skladi... Preduzeće "Metalopromet"  je ponudilo na prodaju kompletno uređeno regalno skladište proizvođača PRIMAT iz Slovenije  u izvanrednom stanju. Dimenzije ...
„Lidl“ krajem 2016. završava izgradnju... Na površini od 20 hektara, uz auto-put Beograd - Subotica, u Novoj Pazovi, ubrzano su počeli da se naziru betonski stubovi budućeg logističkog centra ...
„Lidl“ distributivni centar u Novoj Pa... Kompanija "Lidl" je u septembru 2014. godine kupila zemljište površine oko 20ha u Novoj Pazovi za izgradnju distributivnog centra i to na  autoputu Be...