Slavimo četvrti rođendan!

Četvrti rođandan smo proslavili radno na Zlatiboru gde smo pozvani da kao medijski partneri podržimo konferenciju Ka održivom transportu. Kao i svakom pređašnjem zadatku, i ovom smo se predano posvetili i u narednom periodu očekujte mnogobrojne stručne tekstove.

Ponosni smo na to što smo se u četvrtoj godini uozbiljili i možemo neskromno reći da smo u konceptu i razradi stručnih tema u oblasti logistike, transporta i spoljne trgovine jedinstveni, ne samo u Srbiji već i u zemljama u regionu.

U ovoj godini ostvarili smo odličnu saradnju sa Saobraćajnim fakultetom u Beogradu, a za naš portal govorili su univerzitetski profesori iz Srbije, Slovačke, Grčke… Vodeći logistički stručnjaci su za PlutonLogistics objavljivali svoje autorske tekstove…

Intervjuisali smo i mnogobrojne direktore transportnih i logističkih firmi, a na zahtev naših čitalaca pričali smo i sa direktorima logistike i lanca snabdevanja u vodećim domaćim i svetskim proizvodnim i trgovinskim kompanijama.

Raduju nas i naši rezultati na društvenim mrežama, gde smo okupili veliki broj preduzetnika, malih i srednjih prevoznika, zatim vozače i ostale zaposlene u industriji… U neposrednoj komunikaciji pokušavamo da odgovorimo na njihova pitanja i pomognemo u rešavanju problema.

Stidljivo smo ušli i u objavljivanje sadržaja na engleskom, a predstavljanje naših priča celokupnoj internet zajednici će svakako biti naš cilj u budućnosti.

Tu ne stajemo, imamo velike planove za naredni period – nove rubrike i funkcionalnosti.

Svakako ništa od ovoga ne bi bilo bez Vas – naših čitalaca koji nam dajete vetar u leđa i čije sugestije pomno slušamo i usmeravamo naše kormilo na osnovu njih. Takođe, zahvaljujemo se i kompanijama koje su prepoznale naš servis i odvojile deo budžeta za reklamiranje putem naše platforme. Posebno smo srećni što se saradnja iz godine u godinu obnavlja.

Toliko zasada! Želje, čestitke i pozdrave šaljite na office@plutonlogistics.com

Podeli na društvenim mrežama:

Slične teme...

Pola decenije sa Vama – PlutonLogistics ulaz... Pre pet godina odlučili smo da pokrenemo PlutonLogistics vođeni parolom Ideas that move (Ideje koje pokreću). Neko pametniji od nas je napisao da se „...
Specijalna AKCIJA povodom trećeg rođendana! Povodom našeg trećeg rođendana, spremili smo specijalnu AKCIJU namenjenu onima koji planiraju  saradnju sa našim portalom. Akcija traje do kraja 2016....
Slavimo 3. rođendan! Za koji dan punimo 3 godine i kao svaki trogodišnjak čvrsto stojimo na nogama, koračamo stabilno, mnogo nam se žuri, pa često i trčimo. Već sasvim jas...