O nama

Dobro došli na PlutonLogistics.com,

Potrebne su vam tačne i aktuelne vesti o transportu, logistici i spoljnoj trgovini!

Potrebni su vam partneri za transport, logistiku, carinsko zastupanje!

Potrebni su vam poslovni partneri za spoljno-trgovinsko poslovanje!

Portal PlutonLogistics.com je nastao u cilju da se brzo i lako razmenjuju informacije o transportu, logistici i spoljno-trgovinskim firmama. Na našem sajtu čitaćete Ažurne, Tačne, Aktuelne informacije, a kako bismo bili još bolji pozivamo Vam da nam predlažete Teme i Interesantne ljude, ukažete na probleme sa kojima se suočavate u poslovanju kao i da šaljete Vesti iz Vaših firmi.

Tim autora PlutonLogistics.com čine profesionalnci iz oblasti transporta i logistike, novinari sa dugogodišnjim iskustvom i specijalisti za digitalne medije, Internet oglašavanje, Optimizaciju, Odnose sa javnošću i marketing.

Aktivno nas prati i čita publika iz svih zemalja bivše Jugoslavije, što čini tržište od  22 miliona stanovnika.

Autorska prava:

Nije dozvoljeno reprodukovati, povezivati ili koristiti materijal objavljen na veb sajtu bez prethodno dobijenog pisanog odobrenja. Čitaoci mogu postaviti link na svom veb sajtu prema stranici www.plutonlogistics.com. Da biste postavili link, morate dobiti pisano odobrenje od PlutonLogistics.

PlutonLogistics ulaže napore da obezbedi pouzdane i tačne informacije pre nego što ih dostavi čitaocima. Informacije koje su publikovane na veb sajtu plutonlogistics.com ili su poslate putem elektronske pošte su prezentovane s namerom da se obezbedi pravovremena i tačna infomacija. Informacije su obezbeđene iz izvora za koje PlutonLogistics smatra da su pouzdani i tačni u trenutku objavljivanja na veb sajtu plutonlogistics.com. PlutonLogistics se ograđuje od bilo kakve odgovornosti za bilo koji gubitak ili štetu koji mogu nastupiti kao posledica korišćenja ili oslanjanja na bilo koju od informacija iznesenih na veb sajtu plutonlogistics.com.

S poštovanjem,

Pluton Logistics Team

pp1