„Air Serbia“ nudi promotivne cene za transport robe u Ameriku

„Air Serbia“, nacionalna aviokompanija Republike Srbije, objavila je posebnu promociju za prevoz tereta  između Beograda i Njujorka, obeležavajući time nedavno uspostavljanje transatlantskih letova.

Kargo klijenti aviokompanije će moći da iskoriste promotivne cene za prevoz tereta koje će važiti do 31. avgusta 2016. godine.

„Air Serbia“ obavlja pet letova nedeljno između Srbije i Sjedinjenih Država širokotrupnim avionom erbas A330 čiji je kapacitet za prevoz tereta ispod glavne palube iznosi 15 tona ili 40m3.

Dane Kondić, generalni direktor kompanije, je ovim povodom izjavio da „Air Serbia“ osim što omogućuje kapacitet za prevoz tereta od 150 tona nedeljno, nudi i fikasnu i sveobuhvatnu uslugu kombinovanog prevoza sa drumskim transportom širom Balkana i Sjedinjenih Država, prevozeći robu gde god je to potrebno.

– Otkako smo uspostavili letove, beležimo značajnu tražnju za uslugom prevoza poštanskih pošiljki preko Atlantika od službi u Srbiji, Sloveniji i Bugarskoj, kao i od Pošte Sjedinjenih Država (United States Postal Service). Takođe, sada prevozimo teret za Sjedinjene Države ne samo iz Srbije, već iz čitavog regiona, uključujući i Bugarsku, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Tursku, što dokazuje da naša linija već omogućava značajne ekonomske aktivnosti i rast trgovinske razmene.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.