TLX Cargo lansirao jedinstvenu zaštitu tereta od korona virusa!

Kompanija TLX Cargo lansirala je prvu zaštitnu opremu od korona virusa koja će štititi teret tokom avio transporta. Kako se očekuje, ova oprema će biti naročito korisna tokom trenutne pandemije korona virusa.

Napravljena od materijala koji sprečava prodor virusa, TLX WEB15 zaštitna oprema je proizvod koji se sastoji iz dva dela – poklopca i osnove –koji su povezani uz pomoć trake – a ne uz pomoć materijala sa šavovima.

Komercijalni direktor kompanije TLX Cargo, Tomas Hant (Thomas Hunt), tim povodom je izjavio:

– Naši klijenti se suočavaju sa problemom da, iako mogu da spreče da njihovi proizvodi dođu u kontakt sa virusom u njihovim prostorijama, nisu u stanju da uvere svoje klijente da sam kontejner nije kontaminiran.  Podelili smo ovaj problem sa našom partnerskom kompanijom Web Dynamics Ltd, koja ima više od dvadeset godina iskustva u proizvodnji materijala koji sprečavaju prodor virusa.

Prozračni i vodootporni materijal zaštitne opreme funkcioniše tako što sprečava prodor svih virusa veličine 0,1–0,2 mikrona, tako da prevoznici mogu biti sigurni da prevoze teret „pod kontrolisanim uslovima, bez obzira na spoljašnje okruženje“.

Materijal od kojeg je napravljena zaštitna oprema prošao je testove koje je sprovela američka kompanija Nelson Laboratories, vodeća laboratorija za testiranje materijala i opreme koji sprečavaju prodor virusa.

Podeli na društvenim mrežama: