Odgovori na prigovore i izgovore klijenata u prodajnom i pregovaračkom procesu!

Mnogi prigovori u prodaji se ponavljaju konstantno, bez obzira na vrstu prodaje i industriju, kao što su: „skupo je“, „moram da razmislim“, „već imam dobavljača“, „nemam vremena“, „nisam zainteresovan“, „moram da se konsultujem“… Sa druge strane mnogi prodavci su stalno zatečeni i nemaju adekvatne alate za neutralizaciju pomenutih prigovora, kao i mnogih drugih.

O ovoj temi, koja nikad ne izlazi iz mode, bilo je reči na radnom doručku  u hotelu Mona Plaza u Beogradu, koju je organizovao  D. R. Gilbert group u saradnji sa Slovenačkim poslovnim klubom. Tom prilikom svečano je promovisana inovativna web aplikacija Takeit.rs.

Pred velikim brojem zvanica predstavljene su kratke forme video klipova, koje u realnom vremenu pružaju odgovore na prigovore i izgovore klijenata u prodajnom i pregovaračkom procesu.

– Ova aplikacija je izazvala veliko interesovanje kod kompanija koje se u svakodnevnom poslovanju susreću sa izazovima u komunikaciji sa klijentima, a za koje su ponuđena adekvatna rešenja – navode kreatori.

Web aplikacija je rezultat dugogodišnjeg rada Dragiše Ristovskog, D. R. Gilberta, trenera poslovnihveština sa više od 20 napisanih knjiga iz oblasti liderstva, prodaje, pregovaranja i menadžmenta.

Iskustvo iz prakse pretočio je u 130 video klipova, nakon više od 3.000 održanih profesionalih obuka na kojima je prikupljao i analizirao sve izazove sa kojima se susreću prodavci na terenu.

Tvorci aplikacije napominju da će se sadržaji konstanto obogaćivati novim materijalima i iz domena drugih poslovnih oblasti pa su očekivanja da u budućnosti Takeit.rs preraste u pravu platformu- riznicu poslovnih znanja u vidu digitalne forme.

Aplikacija je nastala u sinergiji konsultantske kuće D.R. Gilbert Group i programerske kuće Web Lab.

Podeli na društvenim mrežama: