Port of Adria sponzor Međunarodne konferencije pomorskih nauka

U hotelu Splendid u Bečićima 11. i 12 aprila održana je 8. Međunarodna konferencija pomorskih nauka u organizaciji Pomorskog fakulteta Univerziteta Crne Gore i Pomorskog fakulteta Univerziteta u Splitu. Konferencija je okupila više od 200 učesnika iz: Crne Gore, Albanije, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Nemačke itd.

Predstavnici akademske zajednice, istraživači i naučnici su tokom dvodnevnog trajanja konferencije imali mogućnost razmene znanja, iskustva i najnovijih rezultata istraživanja iz područja pomorskog transporta i logistike, brodogradnje, remonta brodova, pomorskih zakona.

Sponzorstvo ovako važnog događaja u sektoru pomorstva je još jedan dokaz da Port of Adria kontinuirano podržava obrazovne institucije verujući da je znanje ključno za razvoj. Kompanija Port of Adria i Pomorski fakultet u Kotoru će i u narednom periodu nastaviti intenzivnu saradnju u cilju unapređenja znanja i veština koje studenti stiču tokom obrazovnog procesa, navodi Port of Adria u saopštenju za medije.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.