Transport and Traffic Business Days 2020 – Virtuelni studentski sajam 7-11. decembra

Sada već tradicionalni Sajam poslova i praksi za studente Saobraćajnog fakulteta – Transport and Traffic Business Days, biće održan od 7-11. decembra u organizaciji Saveza studenata Saobraćajnog fakulteta.

Zbog specifičnosti ove godine, organizatori najavljuju nov model – potpuno virtuelni sajam namenjen studentima, pod nazivom Virtuelna platform TTBD 2020!

Platformi se može pristupiti putem linka ttbd.rs/onlinefair u ponedeljak 𝟬𝟳.𝟭𝟮. 𝗼𝗱 𝟭𝟬:𝟬𝟬𝗵

– S obzirom na to da TTBD nije običan sajam, uložili smo mnogo rada i truda na platformi koja će omogućiti najveću sličnost između sajma na fakultetu i virtuelnog sajma – poručuju.

Iako je sajam prvenstveno usmeren ka studentima iz oblasti saobraćaja, logistike i telekomunikacija iz naše zemlje i zemalja regiona, moći će da mu pristupe i kolege sa svih ostalih srodnih fakulteta. Svi zainteresovani virtuelnom sajmu mogu pristupiti putem ttbd.rs.

Transport and Traffic Business Days je sjajna prilika za studente da upoznaju kompanije koje su vodeće u svojim oblastima, ostave im svoju radnu biografiju, pokažu i primene znanja i veštine koje godinama stiču, nametnu se kao budući inženjeri. S druge strane, predstavnici kompanija će imati privilegiju da prepoznaju i odaberu najbolje studente tokom održavanja radionica, panel diskusija i razgovora za posao, kao i tribina koje će biti dostupne i studentima drugih fakulteta i time obezbede sebi mlade stručnjake.

Među kompanijama koje su potvrdile učešće na sajmu su Air Srbija, Nelt, Roaming network, Milšped, Transfera, Putevi Srbije, DHL Expres, Gebruder Weiss i drugi.

Studentima se pruža prilike da u okviru besplatnih tribina prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja renomiranih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Sve informacije dostupne su na sajtu ttbd.rs, kao i na društvenim mrežama instagram – ttbd.rs i Facebook – TTBD – Transport and Traffic Business Days.

 

Podeli na društvenim mrežama: