TTBD 2021 – Sajam poslova i praksi za studente Saobraćajnog fakulteta 6. oktobra

Transport and Traffic Business Days – Sajam poslova i praksi za studente Saobraćajnog fakulteta i srodnih fakulteta iz Srbije i regiona, dobio je novi termin i od sada će se održavati u zimskom semestru. Za ovu godinu TTBD, koji se odvija u organizaciji Saveza studenata Saobraćajnog fakulteta, a uz podršku Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i Ministarstva prosvete, planiran je za 6. oktobar. 

Organizatori poručuju da će početak nove školske 2021/2022. godine definitivno obeležiti TTBD 2021 „u svom novom terminu kada su studenti puni entuzijazma i elana za nove pobede“.

– Za kompanije ovo je savršen trenutak zato što mogu da biraju kandidate koji su nedavno diplomirali ili masterirali, ali i da obezbede stručnu praksu studentima koji svoje studije odlučno privode kraju – poručuju.

Na štandovima postavljenim u holovima fakulteta tokom trajanja sajma, svi zainteresovani studenti imaće priliku da upoznaju predstavnike kompanija koje su vodeće u svojim oblastima, a tokom održavanja panel diskusija i razgovora za posao da pokažu i primene znanja i veštine koje stiču godinama i nametnu se kao budući inženjeri.

Organizatori su pozvali sve zainteresovane da prate društvene mreže TTBD (Facebook i Instagram), kao i da pišu na adresu office@ttbd.sfstudent.rs za više informacija.

Podeli na društvenim mrežama: