FERCAM – Promotivne cene karata za Ferry

Italijanska transportno-logistička kompanija FERCAM, koja već petu godinu uspešno posluje na srpskom tržištu, pruža snažan podsticaj i podršku transportnim firmama iz Srbije i regiona. O promotivnim cenama karata za Ferry, kao i programima finansiranja prevoznika, razgovarali smo sa Bojanom Pantićem, menadžerom za podizvođače u kompaniji FERCAM.

PL: Možete li nam reći nešto više o akciji koju imate i promotivnim cenama?

– Kompanija FERCAM svake godine na Doveru u Velikoj Britaniji kupuje 35.000 karata za trajekt – Ferry. Ovo tržište nam je veoma značajno, tako da imamo i svoju FERCAM filijalu u Londonu. U Srbiji smo jedni od lidera u transportu robe za Veliku Britaniju i svojim podizvođačima želimo da ponudimo promotivne cene karata za Ferry upravo za Veliku Britaniju i Skandinaviju.

Bojan Pantić

PL: Koje benefite od toga imaju lokalne transportne kompanije?

– Kao prvo, nudimo najpovoljnije cene karata na tržištu, tako da ostvaruju značajne uštede samo na razlici u ceni. Drugo, nemaju direktno plaćanje prema brodaru, jer je cena za Ferry ukalkulisana u ukupnu ceni drumskog transporta. Preko Ferry-a dobijaju sigurne ture i stalan posao preko cele godine, što im u velikoj meri olakšava poslovanje, jer mogu da se potpuno oslone na FERCAM.

PL: Kakve još finansijske podsticaje nudite prevoznicima na srpskom tržištu?

– FERCAM je finansijski izuzetno stabilna kompanija i naši dobavljači već znaju da imamo 0 dana kašnjenja u plaćanju, tačnije sve svoje obaveze izmirujemo tačno na vreme. Ove godine smo u budžetu odvojili i znatna sredstva za podršku i finansiranje malih i srednjih transportnih firmi, a kroz sledeće programe:

  • FERCAM – Operativno finansiranje (tekuća dnevna likvidnost)
  • FERCAM – Investiciono finansiranje (nabavka novih vozila)
  • FERCAM – Brzo plaćanje transportnih faktura po prijemu.

Želimo da snažno podržimo srpske prevoznike i uvedemo evropske standrade poslovanja na domaćem tržištu.

Pozivamo sve zainteresovane da se jave na e-mail bojan.pantic@fercam.com ili putem telefona 011/435-03-11.