Kao na FILMU: Lopovi ukrali prikolicu i Apple proizvode vredne 5 miliona funti!

Policija u britanskom Northemptonširu pozvala je svedoke da dostave bilo kakve informacije, nakon što su iz lopovi na autoputu M1 opljačkali kamion i odneli Apple proizvode vredne 5 miliona funti.

Prema zvaničnom policijskom izveštaju, incident se dogodio na južnom isključenju, na ukrštanju 18 autoputa M1, između 19:45 i 20h prošlog utorka. Lopovi su pratili kamion i presreli ga.

Potom su vezali vozača i radnika obezbeđenja i kamion odvezli do industrijskog imanja  Eldon Close u mestu Crick, gde je prikolica spojena na drugi kamion. Vozač kamiona i čuvar su ovde ostavljeni. Kamion je kasnije pronađen u Luttervorthu, gde se sumnja da su lopovi premestili 48 paleta Apple proizvoda u drugo vozilo.

Policija apeluje da im se jave svi koji su možda videli vozila koja su eventualno izgledala problematično, na pomenutoj lokaciji u vreme kada se pljačka dogodila. Takođe, dobrodošli su i svi dostupni video-snimci ovog područja tokom krađe. Osim toga, pozvali su i sve one kojima je možda ponuđen bilo koji Apple proizvod u „neobičnim okolnostima“, kao i one koji su videli da neko prodaje takve proizvode po niskim cenama.

– Svako ko ima takve informacije može nazvati policiju Northamptonshire na broj 101 navodeći referentni broj 20000595599, a ukoliko želi da ostane anoniman, može nazvati Crimestoppers na 0800 555111 – navodi se u pozivu.

Izvor: trans.info 

Foto: Pixabay.com/Edgar Gómez

 

 

Podeli na društvenim mrežama: