NAĐI TURU: Domaća berza tereta i transporta

Digitalna berza tereta NadjiTuru.rs na jedinstven način rešava izazove u oblasti transporta i logistike. Tako kažu u niškom preduzeću BAD SISTEMS koje je kreiralo ovu platformu. U timu, koji čini 13 članova, su mladi i perspektivni ljudi čiji je glavni cilj da svoje znanje iz oblasti savremenih tehnologija podele sa zajednicom u kojoj žive i tako pomognu razvoj drugih grana privrede.

– BAD SISTEMS tim čine profesionalci iz oblasti programiranja, marketinga, dizajna, finansija i menadžmenta koji svakodnevno unapređuju svoje znanje i veštine. Nalet kreativnosti i inovacija nikad nije jednostavno zaustaviti, pa se iz jednog takvog naleta i rodila ideja o optimizaciji logistike i transporta. NadjiTuru.rs je platforma nastala upravo na temeljima želje da se doprinese zajednici i pomogne oblasti poslovanja koja je u našoj zemlji na početku razvoja – kažu u tom preduzeću.

Platforma NadjiTuru.rs orijentisana je ka profesionalnim vozačima i svim firmama kojima je potreban prevoz robe i pomoć u samoj logistici. Tu pripadaju firme manjeg i većeg obima poslovanja, špedicije, logističke firme, firme za uvoz i izvoz robe, trgovinski lanci, proizvodna preduzeća i mnogi drugi. Na samoj platformi nudi se rešenje za obe strane uz svakodnevnu podršku call centra i tehničkog tima.

Nađi turu tim

Sve firme kojima je transport robe neophodan mogu besplatno postaviti turu, a profesionalni vozači mogu obezbediti dvostruku zaradu uz uvek pun kamion.

– Organizacija radnog vremena nikada nije bila lakša. Uz NadjiTuru.rs profesionalni vozači mogu organizovati radnu nedelju po sopstvenoj želji i ostaviti dovoljno slobodnog vremena za uživanje sa porodicom. Prevoznici imaju mogućnost da biraju ture u bilo kom trenutku, jer platforma radi 24/7. Otključavanje jedne ture košta 50 Točkića, a 1 Točkić jednak je 1 dinaru. Za 9.000 dinara može se otključati neograničen broj tura u jednom mesecu. Profesionalni vozači uz pun kamion u oba pravca mogu ostvariti dvostruku dobit. Uz registraciju na NadjiTuru.rs platformi svaki vozač dobija mogućnost organizovanja povratnih tura i sigurne zarade.

Potrebe tržišta za transportom robe u 2019. u odnosu na prethodnu godinu veće su za 2,7%. Najveći rast ostvaren je u drumskom saobraćaju – 21,2%, objavio je Republički zavod za statistiku u Mesečnom statističkom biltenu u decembru 2019.

Besplatnim postavljanjem tura, kažu naši sagovornici, špediteri dobijaju mogućnost saradnje sa pouzdanim partnerima za prevoz robe.

– Od sada je jednostavno organizovati transport i logistiku prema potrebama klijenata, jer najbolji prevoznici sami nalaze ture koje ste postavili. Isticanjem ture na platformi može se brzo doći do sigurnog prevoznika i hitne isporuke, a sve u cilju zadovoljnog klijenta. Opcija „Istakni turu“ iznosi 100 Točkića (100 Točkića ꞊ 100 dinara).

Berza slobodnih kamiona

NadjiTuru.rs tim razvija i berzu slobodnih kamiona, koja predstavlja još jednu mogućnost za dodatnu zaradu. Ovaj dodatak besplatan je za sve profesionalne prevoznike koji na platformu postavljaju svoje slobodne kamione i kontakt informacije.

– Firma koja u nekom trenutku ima potrebu za prevozom robe može unošenjem grada i veličine kamiona pretražiti i odabrati sa berze slobodan kamion. Otključavanje informacija za jedan kamion na berzi iznosi 50 Točkića, odnosno 50 dinara. Kupovina Točkića obavlja se na samoj platformi.

Pouzdano poslovanje

Ono što NadjiTuru.rs kao jedinstvenu berzu transporta i logistike izdvaja od ostalih, kako sami kažu, jeste saradnja sa proverenim kompanijama i pouzdanim klijentima.

– Uz registraciju pruža se jednaka mogućnost sigurnog poslovanja svakom novom korisniku. Iskustvo korišćenja platforme uliva poverenje svim korisnicima zbog transparentnog poslovanja i direktne komunikacije koja se ostvaruje kroz call centar ili druge kanale komunikacije. Razvoj novih mogućnosti diktiraju korisnici, što platformu čini modernom, jednostavnom za korišćenje i intuitivnom – navode u NadjiTuru.rs.

Regionalno širenje

Potencijal digitalne platforme NadjiTuru.rs je u širenju na balkansko tržište. Povećanjem broja korisnika autoprevoznika pružiće se mogućnost rasta izvoza drumskim saobraćajem u zemlje u regionu, a samim tim i ekonomski rast, što pogoduje malim i srednjim preduzećima u Srbiji. Platforma se u narednom periodu širi na balkanske zemlje, počevši od Makedonije, Bosne i Hercegovine itd. Potencijal, kako nam kažu, predstavlja i indirektni uticaj na rast bruto domaćeg proizvoda, koji će uticati na kvalitet života svakog građanina u Srbiji.

– Planovi kojima će se BAD SISTEMS posvetiti u 2020. godini su širenje digitalne platforme NadjiTuru.rs na tržište Balkana. Platforma će se razvijati uz osluškivanje i ispitivanje tržišta, kao i dosada, prema potrebama korisnika. Cilj je doprineti razvoju malih i srednjih preduzeća, kao i razvoju zdrave konkurentnosti tržišta.

BENEFITI ZA PROFESIONALNE VOZAČE:

  • Organizacija radnog vremena po želji
  • Uvek dostupno biranje tura
  • Povratne ture i dvostruka zarada
  • Konkurentost na tržištu
  • Besplatno postavljanje slobodnih kamiona

BENEFITI ZA SVE FIRME KOJIMA JE PREVOZ ROBE POTREBAN:

  • Besplatno postavljanje tura
  • Bolja organizacija poslovanja
  • Istaknute ture
  • Zadovoljni klijenti
  • Berza slobodnih kamiona