NE PROPUSTITE: Dan srpskih prevoznika i Truck Business Fair 15. septembra na Beogradskom sajmu

Nakon četiri godine pauze, lepe vesti za domaću transportnu industriju – ove jeseni ponovo nas očekuje tradicionalno okupljanje, sada pod novim nazivom: Dan srpskih prevoznika, uz pratnju Truck Business Fair 23 događaja!

Jednodnevnu izložbu teretnih i priključnih vozila upotpuniće izlagači koji nude ostale robe i usluge u vezi sa prevozom. Ovaj jedinstveni koncept u Srbiji je prisutan već 20 godina, u organizaciji Poslovnog udruženja Međunarodni transport (Pumedtrans).

Najznačajnija manifestacija u našoj zemlji koja na jednom mestu okuplja pružaoca usluga prevoza terete, njihove komercijalne partnere i korisnike usluga, ali i zaljubljenike u teretna vozila, najavljena je za 15. septembar. Ove godine po prvi put će biti održana na Beogradskom sajmu (Hala 1), zahvaljujući čemu će biti mesta za još veći broj kompanija koje žele da se predstave, kao i za veći broj posetilaca koji su se nakon duge pauze uželeli viđanja uživo!

– Cilj manifestacije je prikazivanje najmodernijih vozila u oblasti prevoza tereta, kao i propratnih delatnosti koje su usko povezane sa prevozom, ali i pružanje mogućnosti srpskim prevoznicima da se u neformalnom ambijentu sastanu, druže i razmene iskustva – ističu organizatori.

Takođe, ovo je i jedinstvena prilika da se svi ponuđači roba i usluga čija su ciljna grupa firme iz oblasti prevoza tereta, predstave svojim sadašnjim i potencijalnim klijentima, u jednom danu.

Pumedtrans poziva sve kompanije da se predstave na ovoj jedinstvenoj manifestaciji. Raspored štandova možete pogledati OVDE, a za više informacija o mogućnostima, obratite se direktno organizatorima.

Portal PlutonLogistics je medijski partner događaja. Oni koje zanima kako je bilo na prethodnim Truck Business Fair skupovima, mogu da pogledaju neke od naših prethodnih reportaža! U toku trajanja manifestacije predviđen je i bogat kulturno-umetnički program. Ulaz za posetioce je besplatan, uz prijavu.

Generalni sponzor Dana srpskih prevoznika i 23. Truck Business Fair-a je kompanija MOL.

Za više detalja:
Poslovno udruženje prevoznika robe u međunarodnom drumskom saobraćaju Međunarodni transport
Aleksandar Spasić, koordinator/organizator
tel: +381 (0)11 3247 147
e-mail: aleksandar.spasic@pumedtrans.com
www.pumedtrans.com