Novi termin obuke za ispit o profesionalnoj osposobljenosti odgovornih za prevoz tereta

Centar za stručno osposobljavanje u transportu Udruženja za saobraćaj Privredne komore Srbije zakazao je još jedan termin pripreme za polaganje ispita o profesionalnoj osposobljenosti lica odgovornih za prevoz tereta.

Centar je dosada realizovao više obuka, odnosno priprema za polaganje ispita,u prostorijama Privredne komore Srbije. Tokom dva dana trajanja obuke polaznici mogu da čuju odgovore na 250 ispitnih pitanja, kao i da se upoznaju sa tipičnim elementima zadatka studije slučaja i rešenjima studija slučaja sa prethodnih ispita. Svi polaznici dobijaju elektronsku verziju Zbornika propisa i potrebna uputstva za dalje samostalno učenje i pripremu ispita.

Novi termin pripreme za polaganje ispita je 12. i 13. mart 2020. godine, Resavska 13-15, sala IV, 2. sprat II, 10 – 16 časova.

Elektronska prijava za obuku može se izvršiti putem adrese: Priprema za polaganje ispita za termin 12. i 13. mart 2020. godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem elektronske pošte centarzaobuku@pks.rs ili telefonom na 011 3300 985 (Nebojša Jevtić) ili 011 3304 589 (Tatjana Mihajlović).

Pripremu za polaganje ispita realizuje osnivač i prvi konsultant Kancelarije Ivanović, Tatjana Ivanović, uz podršku stručne službe Udruženja za saobraćaj PKS.

Poslednji ispitni rok održan je 5. i 6. decembra prošle godine, kada je ispit o profesionalnoj osposobljenosti lica odgovornih za prevoz tereta polagalo 96 kandidata.