Predstavljeni finalisti nagrade EY Preduzetnik godine – Ovo je kandidat iz transportne industrije!

Kompanija EY (Ernst & Young) promovisala je finaliste jubilarne desete dodele nagrade „EY Preduzetnik godine“ u Srbiji. U pitanju je najprestižnije svetsko priznanje za dostignuća u preduzetničkom biznisu. Ovaj globalni program se razlikuje po tome što promoviše preduzetnički duh i inicijativu i odaje priznanje ljudima koji su postigli uspeh svojom vizijom, liderstvom i inovativnošću.

Svečano proglašenje nacionalnog pobednika biće održano 24. februara u hotelu „Hyatt Regency“ u Beogradu, a naš predstavnik će konkurisati za priznanje EY Svetski preduzetnik godine i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2022. godine.

Među 34 kandidata iz 28 kompanija samo je jedan preduzetnik iz industrije transporta i logistike. Ovogodišnji kandidat za preduzetnika godine je Stevan Gadol, direktor kompanije Ferry Agent.

Kako je navedeno u predstavljanju kandidata, Ferry Agent je lider u oblasti transporta i logistike u međunarodnom transportu. Kompanija je fokusirana na tržište Velike Britanije na kom posluje od početka svog osnivanja. Sa 15 godina iskustva, kompanija Ferry Agent obezbeđuje superioran servis svojim klijentima.

Snaga kompanije Ferry Agent, kao lidera u drumskom transportu za britansko tržište, bazira se na razgranatoj distributivnoj mreži koja realizuje preuzimanje pošiljki na dnevnom nivou, uz veoma brzu i efikasnu distribuciju do krajnjeg klijenta. Svojim klijentima obezbeđuje dnevne polaske ka Srbiji i dalje ka regionu Balkana. Usluge u oblasti drumskog transporta sa Velikom Britanijom uključuju organizaciju prevoza zbirnih, parcijanih (dotovara) kao i punih utovara, transport svih vrsta roba, usluge carinjenja, osiguranja i pakovanja robe.