Projekat „Naš vozač“ – Postanite profesionalni vozač bez troškova obuke!

Zainteresovani ste da postanete profesionalni vozač? Potrebni su vam školovani profesionalni vozači sa CPC karticom? Položili ste za C kategoriju i saznali da su na snazi novi propisi i da morate proći još jednu početnu obuku da biste postali profesionalni vozač? Neophodni su vam CPC sertifikat, CPC (Kod 95) kartica vozača, kartica digitalnog tahografa, više od 100.000 dinara za obuku, položen ispit.

Spremni ste da prevaziđete sve prepreke, ali novca nedostaje…

Auto-moto savez Srbije – Centar za motorna vozila (AMSS CMV), Udruženje transportera i logističara STIL, PanonTransport i PlutonLogistics, kao društveno odgovorne kompanije, uz podršku transportnih firmi iz Srbije, pokrenule su akciju tokom čijeg trajanja možete postati profesionalni vozač BEZ TROŠKOVA OBUKE!

Zajedničkim učešćem navedenih firmi omogućeno je da svih 140 časova, 130 teorijske i 10 praktične obuke, za početni CPC, polaznike početne obuke ne koštaju ni dinara!

Potrebno je da kandidati zainteresovani da postanu profesionalni vozači u okviru ove akcije već imaju C kategoriju upisanu u vozačku dozvolu, kao i kontakt sa transportnom firmom koja želi da ih zaposli.

Pozivamo vozače zainteresovane da postanu profesionalci i transportne firme koje žele da učestvuju u akciji da se dodatno informišu na www.cpc.rs ili putem telefona 0659878859.

Prva obuka u okviru akcije biće započeta 10. maja 2021. u 8 časova u Beogradu, na adresi: AMSS CMV centar za obuku profesionalnih vozača, Vojvođanska 383i, Surčin.