Route Horizon rešenje za optimizaciju transporta – Dinamičko rutiranje, uštede i iskorišćenost kapaciteta

Upravljanje transportom zahteva dobro planiranje, detaljnu analizu, ali i određenu dozu kreativnosti i snalažljivosti. Među mnogobrojnim izazovima sa kojima se preduzeća koja se bave transportom i distribucijom svakodnevno susreću su veliki broj angažovanih vozila na terenu, nedovoljna iskorišćenost kapaciteta, veliki troškovi održavanja, velika frekvencija snabdevanja, prekovremeni sati vozača, kašnjenja u isporuci, izmena plana puta, nedovoljna kontrola nad poslovanjem i mnogi drugi.

U saradnji sa partnerima, Infora Research Group je razvila softversko rešenje pod nazivom Route Horizon i vrlo brzo postala lider na tržištu u pružanju usluga pronalaženja najboljih logističkih rešenja u transportu, odnosno u segmentu dinamičkog rutiranja i sinhronizovanog planiranja dostavnih i prodajnih aktivnosti.

Sam proizvod je rezultat višegodišnjeg rada, velikog iskustva i bliske saradnje sa klijentima, ali i rezultat primene savremenih tehnologija i najefikasnijih rešenja, ističu.

Kome je potreban Route Horizon?

→ Preduzećima koja se bave transportom i logistikom
→ Preduzećima koja se bave direktnom prodajom na terenu
→ Preduzećima koja se bave dostavom robe
→ Preduzećima koja se bave distribucijom
→ Špediterskim preduzećima
→ Preduzećima koja obavljaju poslove poštanskih usluga (kurirske službe)
→ Svim ostalim preduzećima koja u svom poslovanju angažuju vozila.

Infora Research Group ističe da su među partnerskim firmama koje su im ukazale poverenje NIS Gasprom Neft, MK Group, Nelt, Bex Express, Agrorit, Farmalogist i mnogi drugi.

Za više informacija, pozovite +381 65/321-09-76 ili pišite na office@infora.rs