TimoCom: Ana Domanović i Alen Solin menjaju Tinu Pandžu

Da bi se izašlo u susret kontinuiranom povećanju broja klijenata, Country Manager Team za jugoistočnu Evropu kompanije TimoCom sada je dobio pojačanje. Do sada je o ovim zemljama brinula Tina Pandža, a sa Anom Domanović i Alenom Solinom kadar zadružen za ovaj region je udvostručen. Oba „nova“ stručnjaka su svojim dosadašnjim radom kod TimoCom-a već poznati u jugoistočnoj Evropi.

Sa pojačanjem u branši

Ana Domanović radi već devet godina u TimoCom-u i mnogim klijentima je poznata iz vremena kada je bila zaposlena u službi Customer Care. Kao neko ko se već bavio brigom o klijentima i kao Marketing Assistant, Ana Domanović donosi dragoceno znanje o potrebama srpskih, makedonskih i crnogorskih TimoCom klijenata, kao i o trendovima na tržištima ovih zemalja.

Njen kolega Alen Solina od 2016. godine radi u TimoCom-u kao Account Manager i sada je kao Country Manager nadležan za Sloveniju, Bosnu i Hrvatsku.

Kao novi Country Manager-i, Ana Domanović i Alen Solina će se ubuduće baviti marketinškim strategijama u svojim oblastima nadležnosti, uvek uzimajući u obzir aktuelni razvoj i potrebe klijenata. Ova dvočlana ekipa, koja po svojoj funkciji stoji na raspolaganju kontaktima za medije za svoja tržišta, uvek se može međusobno zastupati, preuzimati upite i rešavati ih. Prisutnost Ane Domanović i Alena Soline će se takođe povećati na događanjima, tako da će posećivanjem više događaja u odgovarajućim zemljama moći da se lično predstave i na licu mesta neguju lične kontakte.

Prva top tema za njih biće nova aplikacija TC Transport Order za digitalnu obradu naloga na TimoCom platformi, koja je posebno interesantna za preduzeća iz oblasti proizvodnje i trgovine.