NAJAVLJUJEMO: Truck Show 17. i 18. septembra u Novom Sadu

Truck Show i Truck Job Fair biće održani 17. i 18. septembra 2022. godine u okviru manifestacije Auto moto berza u Master centru u Novom Sadu.

Prvi novosadski Truck Show, održan je 2021. na Novosadskom sajmu u okviru AMB. Ove godine organizatori najavljuju još bolji program. Na 4.300 metara kvadratnih otvorenog prostora Novosadskog sajma, kako kažu, napraviće veliku smotru kamiona, njih preko 50.

– Više puta smo posećivali najveće manifestacije tog tipa u svetu, a predstojeća na Novosadskom sajmu neće zaostajati za njima.

Posetioci Truck Show-a biraće najlepši kamion, a pripremljen je i bogat prateći program za nesvakidašnje uživanje posetilaca. U svom umeću nadmetaću se šlep službe koje će demonstrirati izvlačenje vozila. Osim toga, vozači kamiona će svoju veštinu na poligonu prikazati prolaskom kroz čunjeve, a posebno atraktivna biće drift vožnja.

Truck Job Fair je zamišljen kao izlagački deo, gde će posetioci imati priliku ostvarivanja potencijalnih saradnji, u domenu ponude zapošljavanja kadra iz oblasti drumskog prevoza.

U izlagačkom delu nalaziće se štandovi na kojima će zainteresovane domaće firme moći da prezentuju svoju kompaniju kao i da obavljaju razgovore sa zainteresovanim kandidatima za posao, u cilju ostvarivanja saradnje.

Svi kandidati koji budu učestvovali na sajmu, biće prethodno registrovani, a takođe će imati svoje biografije koje mogu predati kao glavni osnov za razgovor o daljoj potencijalnoj saradnji.

Više informacija o ovoj manifestaciji dostupni su OVDE.

Ovako je bilo prošle godine:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PlutonLogistics (@plutonlogistics)