Uspešna godina i rast broja klijenata u Srbiji i regionu – invoitix počinje i finansiranje domaćeg transporta

Nove usluge i novi modeli saradnje sa transportnom industrijom, ali i značajno unapređen sajt i korisnička platforma koja pruža efikasnije opcije, obeležili su poslovanje kompanije invoitix u 2022. Švajcarski lider u oblasti digitalnog fakturisanja u industriji drumskog prevoza, godinu koja je za nama beleži kao još jednu u kojoj je ostvaren rast broja novih klijenata kako iz Srbije, tako i iz regiona, što je dovelo do značajnog povećanja obima posla za tim u Beogradu.

U 2023. invoitix planira da se intenzivnije usmeri i na tržišta Slovenije, Hrvatske i Severne Makedonije. Uz veliki projekat finansiranja domaćeg transporta koji će startovati već sledećeg meseca, to će biti jedan od glavnih fokusa u ovoj godini, navode u ovoj kompaniji sumirajući 2022.

– Tokom prethodne godine invoitix je predstavio novi sajt, kako bi svi naši korisnici, ali i oni koji se tek interesuju za saradnju, na brži, jednostavniji i lakši način pronašli potrebne informacije. Potrudili smo se i da dobiju efikasniji model komunikacije sa invoitix timom, pa im je dostupna „Chat“ opcija, nakon čega mogu očekivati brz odgovor naših zaposlenih – kažu iz invoitix-a.

– Osim novog sajta i naša korisnička platforma je sada pristupačnija i preglednija. Korisnici na vrlo jednostavan način mogu dobiti sve potrebne izveštaje, pregled svih faktura i njihovih isplata kako za svoje računovodstvo, tako i za svoju evidenciju. Uz samo par klikova, mogu imati sve neophodne informacije u Excel dokumentu.

U aprilu 2022. lansiran je i program kartica za gorivo, što se pokazalo kao veoma značajno i dobro prihvaćeno.

– Kao što svi odlično znamo, gorivo je u transportnoj industriji jedan od najvećih troškova, pa je ova usluga klijentima omogućila da se još jednom oslone na nas kao pouzdanog poslovnog partnera.

Tokom 2022. započeli su još jedan vid saradnje, pokrenuvši novu vrstu ugovora koji je namenjen špediterima i njihovim potprevoznicima.

– Uvereni smo da će to doprineti boljem poslovanju naših klijenata, kao i potprevoznika koji prevoze za njih i koji će takođe biti u mogućnosti da novac dobiju u roku od 48h – dodaju iz invoitix-a.

Naplatite i svoj domaći transport – za 48 sati

Na čelu mladog, energičnog i posvećenog sales tima je Milena Stajkovac, a uz nju i Boško Todorović, Silvija Rakulić, kao i Nikola Todorović. Kako ističu, njihov glavni cilj je da na najadekvatniji način izađu u susret kako novim, tako i postojećim klijentima, dajući im do znanja da nisu prepušteni sami sebi, već da imaju pouzdanu podršku u radu.

– Klijentima pomažemo u svakom segmentu posla, od procesa skapanja ugovora i prvih isplata, pa sve do onih manje priijatnih situacija i nerazumevanja sa nalogodavcima – poručuju.

– Koliko nam je bitna saradnja sa svim našim klijentima govori i činjenica da smo nagradu za preporuku uvećali na 200 evra.

U ovoj godini invoitix priprema veliki broj noviteta za sve poslovne partnere. Jedan od najznačajnijih, otkrivaju, koji će startovati već u februaru, jeste mogućnost finansiranja domaćeg transporta u Srbiji.

– Kako samo naišli na pozitivan odziv klijenata za finansiranje međunarodnog transporta, odlučili smo da im ponudimo mogućnost da u roku od 48h dobiju uplatu i za domaći transport. Kako je u Srbiji u većini slučajeva prisutna valuta plaćanja od 60 dana, ovo će svim transportnim kompanijama iz naše zemlje olakšati poslovanje i omogućiti da se fokusiraju na uvećanje svog posla – poručuje invoitix tim.