Rekordna prodaja Krone priključnih vozila u Srbiji (FOTO)

krone_sejari_3_271215Višegodišnje zastupstvo jednog od tri najveća proizvođača priključnih vozila u Evropi, nemačke kompanije “Krone”, “Sejari” d.o.o. je ove godine „krunisao“ rekordnom prodajom u Srbiji: transportnim i preduzećima koja vozila koriste za sopstvene prevoze u 2015. je isporučeno više od 150 poluprikolica i prikolica te poznate marke, navela je kompanija “Sejari” u saopštenju.

Kako je saopšteno, ovu godinu od ranijih izdvaja i to što su se za “Krone” priključna vozila prvi put opredelili novi kupci, koji do sada u svojim voznim parkovima nisu imali novije “Krone” modele. Pre svih, to su poluprikolice-hladnjače DuoPlex Steel (isporučeno čak pedesetak te vrste), kao i različite varijante poluprikolice “Mega Liner” – na primer, model Tire transport sa opremom i sertifikatom propisanim za bezbedan transport pneumatika.

Među najznačajnijim kupcima u Srbiji koji su ukazali poverenje ovom nemačkom gigantu u 2015. su, između ostalih, i “MAG Trans”, “Astra SB” i “Krstaco” iz Beograda, “ST Prevoz” iz Kragujevca, “Miloš Trans” i “SD Trans” iz Čačka, “Express Trans” iz Novog Sada, “Pan Ledi” iz Pančeva…

– U 2015. kupci u Srbiji su pokazali izuzetno interesovanje i za i poluprikolice za transport kontejnera od 20 do 40 stopa, a domaća preduzeća koja su u 2015. godini odlučila da njihov vozni park krasi „kruna“ na „kontejnerkama“ su i “Marjanović transport” i DUNIS iz Futoga, “Coning” iz Beograda, “Pan Ledi” iz Pančeva i druga – navela je kompanija “Sejari”.

Za beogradski “Sejari”  dodatni značaj u ovoj poslovnoj godini i ima i saradnja sa domaćim proizvođačem nadgradnji, pre svih sa kompanijom “Uniplast Srbija”, sa kojom je u 2015. ostvaren značajan rast u isporukama tandem prikolica (s niskim podom i velikom tovarnom zapreminom) u kombinaciji “Krone” podvoz + “Uniplast” nadgradnja raznih tipova. Za takve prikolice su se opredelilie kompanije “Agrokor” iz Hrvatske, “In-Time špedicija” iz Beograda i druge.

 

Podeli na društvenim mrežama: