O izazovima tokom korona krize: Miloš Jelić, NELT

Pokazali smo pobednički mentalitet i sposobnost da se veoma brzo prilagođavamo, organizujemo i obavljamo naš posao, čak i u situacijama kada to deluje nemoguće, rekao je Miloš Jelić, CEO Nelt Grupe, u obraćanju zaposlenima u toj kompaniji.

U kompleksnoj situaciji, zahtevnoj na svim tržištima na kojima Nelt posluje, kompanija je uspela da vanrednu situaciju drži pod kontrolom.

– Danas ponosno želim da istaknem ono što zavređuje posebnu pažnju i što čini našu organizaciju jakom. A to su zaposleni – naveo je Miloš Jelić u tekstu objavljenom na kompanijskom sajtu.

On se zahvalio svim članovima tima na trudu koji ulažu u svoj rad i podršci koju pružaju jedni drugima, kao i porodicama zaposlenih na ogromnom razumevanju koje imaju u ovim otežanim uslovima rada.

– Svesni smo toga da je kompanija ponekad primorana da u cilju dugoročne održivosti donosi teške odluke, koje nisu uvek popularne, zbog čega smo vam dodatno zahvalni za razumevanje koje ste do sada pokazali – naveo je Jelić.

Posebno je istakao rad članova tima na terenu, u skladištima i proizvodnji koji su, bez obzira na vanredno stanje, tokom prethodnog perioda neumorno i bez straha obavljali svoj posao.

– Uprkos preprekama koje se nameću i izazovima koji se pred njih postavljaju, oni pokazuju veliku odlučnost i ne odustaju.

Jelić je naveo i da su kao kompanija opravdali važnost svoje uloge na svim tržištima na kojima posluju.

Zahvaljujući trudu svih nas, radnje su dobro snabdevene, a građanima je omogućena dostupnost potrebnih namirnica, bez pojave zabrinutosti i panike. Time treba da se ponosimo!

Jelić je istakao i koliko je značajno što su zaposleni pokazali da mogu da računaju jedni na druge i kada nije sve tako idealno, što je posebna snaga jedne organizacije.

– Ponosan sam što sam na čelu ovakvog tima! Želim vama i vašim porodicama da budete zdravi i dobrog raspoloženja. Nastavljamo da se pridržavamo propisanih mera dok god to bude neophodno, kako bismo zaštitili i sebe i druge.