Kompanija „Carnex“ izvozi i na tržišta Švajcarske i Austrije

„Carnex“, vodeća kompanija na teritoriji Srbije u oblasti  proizvodnje mesa i prerađevina od mesa apočela je prodaju pašteta i mesnih narezaka na tržištima Švajcarske i Austrije. Kompanija „Carnex“ je nakon prodora i uspešnog poslovanja na slovenačkom tržištu, nastavila intenziviranje svojih izvoznih aktivnosti i u druge zemlje Evropske unije.

„Carnex“ je jedna od retkih kompanija u Srbiji koja je zadovoljila sve uslove za dobijanje izvoznog kontrolnog broja koji predstavlja garanciju kvaliteta i omogućava nesmetan izvoz i trgovinu proizvoda u Evropsku uniju.

– Plasman naših proizvoda na tržište Evropske unije, zemalja CEFTE, ali i na tržišta Carinske unije (Rusija, Belorusija i Kazahstan) predstavlja veliki uspeh i priliku za dalji razvoj i unapređenje našeg poslovanja, ali i poboljšanje domaće privrede – istakli su iz press službe „Carnex“-a.

Kompanija „Carnex“ koja je već više od pedeset godina lider u proizvodnji prerađevina od mesa u Srbiji, predstavlja spoj tradicije i savremenosti i nastoji da svojim potrošačima uvek izađe u susret i pruži visoko kvalitetan proizvod.

Kompanija sa proizvodnim pristupom ‘od njive do trpeze’, koji omogućava potpunu kontrolu celokupnog procesa proizvodnje, od sopstvene proizvodnje stočne hrane, uzgajanja svinja na domaćim farmama, zaključno sa proizvodnjom finalnog proizvoda, i na taj način postiže  najviše standarde kvaliteta proizvoda, nastaviće kontinuirano da investira u proširenje postojećih i izgradnju novih kapaciteta kako bi zadovoljila potrebe kupaca ali i kako bi se održala u krugu uspešnih, uglednih i društveno odgovornih preduzeća.