Nemačke kompanije traže dobavljače na Zapadnom Balkanu – Rok za prijavu 8. maj

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija), predstavništvo nemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), kao i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V), pozvali su kompanije iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana da budu deo regionalnog B2B projekta Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana“ koji se sprovodi već šestu godinu zaredom.

Regionalni B2B projekat ove godine biće održan 7. i 8. septembra u Manhajmu. Cilj projekta je da nemačke firme pronađu proizvođače iz traženih privrednih oblasti u Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana. Koncept projekta bazira se na „B2B – matchmaking“ mehanizmu. Aktuelan rok za prijavu kompanija je 8. maj 2020. godine, objavljeno je u sredu.

Oko 50 nemačkih kompanija potvrdilo je svoje učešće u projektu. Zainteresovane nemačke kompanije dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za autoindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike. U pojedinačnim slučajevima zastupljene su i druge branše poput građevinske i sektora energetike.

Ovo su profili zainteresovanih nemačkih kompanija , a ovo formular za prijavu.

Za sve informacije u vezi sa prijavnim formularom, kao i profilima nemačkih kompanija na osnovu kojih se precizno navodi šta bi sve kompanija/proizvođač iz regiona trebalo da sadrži u svom proizvodnom portfoliju, kako bi ispunila neophodne kvalifikacije za ostvarivanje potencijalne saradnje, zainteresovani mogu da se obrate Nemačko-srpskoj privrednoj komori (AHK Srbiji) na mejlove krstic@ahk.rs i kolarevic@ahk.rs.

Događaj se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekomoniju i energetiku SR Nemačke u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja preduzeća SR Nemačke.

 

 

Podeli na društvenim mrežama: