Prilika za kompanije u mašinskoj industriji – Međunarodni INTERNATIONAL MACHINERY FORUM 2021

Međunarodni B2B događaj International Machinery and Plant Engineering Forum 2021 velika je prilika i za kompanije iz Srbije koje posluju u oblasti mašinske industrije. U okviru ove konferencije, 11. i 12. marta biće održani i virtuelni poslovni susreti „The Factory of Tommorow“ od 11. do 12. marta ove godine.

Celokupan forum sastoji se od tri modula. Tokom konferencije, aktuelni trendovi i lideri u inovacijama u ovoj oblasti biće predstavljeni u okviru glavnih predavanja, u panel diskusijama i kroz iskustva kompanija. U izložbenom delu, biće predstavljeni proizvodi, usluge i projekti inovativnih austrijskih kompanija i istraživačkih instituta. Na kraju, međunarodni poslovni (B2B) susreti trebalo bi da okupe 1.000 učesnika iz više od 40 zemalja sveta.

Organizatori konferencije i događaja su Advantage Austria, odeljenje Privredne komore Austrije za promociju spoljne trgovine i Evropska mreža preduzetništva (EEN).

Razvojna agencija Srbije (RAS), kao koorganizator događaja, pozivala je sve zainteresovane kompanije iz ovog sektora da se prijave za učešće u virtuelnim poslovnim sastancima „The Factory of Tommorow“ i iskoriste priliku da se susretnu sa mnogobrojnim dobavljačima, kupcima i poslovnim partnerima.

Događaj će omogućiti pristup preko 400 poslovnih kontakata, rezervisanje jedan na jedan online sastanaka, pristup B2B platformi i međunarodnim kontaktima, prezentacije, znanje i informacije koje će podeliti stručnjaci u oblasti mašinske industrije i govornici koji su deo top menadžmenta i eksperti u ovoj industriji.

Sastanke je potrebno prethodno zakazati, a za učešće na događaju neophodna je i registracija, i to putem linka: https://machinery2021.b2match.io/

Osnovno učešće na događaju je besplatno. Neki od benefita učešća su i mogućnost besplatnog poslovnog profila na poslovnoj platformi u narednih 20 meseci, rezervisanje i do 2.000 sastanaka, proširivanje poslovne mreže i optimalno vremensko trajanje virtuelne konferencije.

Dodatne informacije o događaju i agendu konferencije možete preuzeti OVDE.

Izvor: Razvojna agencija Srbije