Rekordni rezultati kompanije „Hesteel“ od dolaska u Srbiju

Kompanija „Hesteel“ ostvarila je prodaju više od 120.000 tona finalnih čeličnih proizvoda u maju i finansijski prihod od oko 77 mil USD, čime je zabeležila najveći uspeh u poslednjih godinu dana, koliko je prošlo od dolaska u Srbiju.

Kako je saopšteno iz te kompanije, ovaj rezultat postignut je zahvaljujući predanom i dobro sinhronizovanom radu svih zaposlenih, ali i činjenici da je „Hesteel“ prepoznat kao ozbiljan proizvođač čelika. Strategija poboljšanja kvaliteta proizvoda u trenutku kada se tržište bori sa niskim cenama, poverenje kupaca i kontinuitet prisustva proizvoda na tržištu, bili su ciljevi kojima se težilo proteklih godinu dana.

Osim toga, globalna moć integracije resursa i dobra organizacija posla, posle preuzimanja fabrike u Smederevu, doprineli su da dođe do ovog značajnog uspeh.

„Hesteel“ očekuje da ova godina bude rekordna po mnogo čemu, što će se videti u narednim mesecima, zahvaljujući pre svega novim investicijama čija vrednost iznosi 150 mil USD, navedeno je u saopštenju.