„Videx Group“ ugovorila izvoz 6.000 tona robe u Rusiju

Trgovinska kompanija „Videx Group“ iz Beograda potpisala je sa firmom „Eurolink Distribution Limited“ ugovor o izvozu 6.000 tona robe iz Srbije u Rusiju, saopštila je u ponedeljak (1. septembra 2014. godine) ta kompanija. Najveći deo robe će predstavljati konditorski i proizvodi mlekarske industrije, ali će biti i proizvoda iz drugih grana prehrambene industrije.

„Videx Group“ je pozvala sve proizvođače prehrambenih i sličnih proizvoda iz Srbije, koji još nisu iskoristili mogućnosti izvoza u Rusiju da se jave radi zajedničkog nastupa na ruskom tržištu.

– S obzirom na to da je tržište Rusije vrlo zahtevno, očekujemo da nam se jave kompanije koje ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, a koje imaju značajne proizvodne kapacitete – poručili su iz te kompanije.

„Videx Group“ će biti jedna od dve srpske firme koja će učestvovati na najvećem sajmu prehrane „World Food“ u Moskvi od 15. do 18. septembra ove godine. To će, kako se navodi, biti idealna prilika, koju treba iskoristiti za prezentaciju robe ruskim partnerima i zato potencijalni domaći partneri treba da se jave kompaniji „Videx Group“ u najkraćem roku. Svi zainteresovani mogu da stupe u kontakt sa predstavnicima te kompanije putem mejla: izvoz@videx.co.rs ili broja telefona 011/2403-623 i faksa 011/2403-619.