AUTO LOGISTIKA: Globalno partnerstvo Kuehne+Nagel i Bespoke Handling

Specijalista za automobilsku logistiku – Bespoke Handling, postao je globalni partner logističkog giganta Kuehne+Nagel.

Britanski Bespoke Handling ima više od 30 godina iskustva u transportu i špediciji luksuznih vozila – klasičnih automobila, oldtajmera i trkačkih automobila.

Ovo partnerstvo omogućiće im da dobiju globalnu podršku i ekspertizu u logistici gotovih vozila. Sa druge strane, Bespoke Handling će uvesti Kuehne+Nagel u moto sport i specijalizovanu auto logistiku, saopšteno je.

– S obzirom na to da je svet sada u sasvim drugačijoj poziciji, ovo strateško partnerstvo omogućiće nam da i dalje nudimo našim klijentima najviši nivo usluge, ali uz podršku i veće kapacitete koji pruža Kuehne+Nagel – rekao je Gari Ailes, CEO Bespoke Handling.

Globalni domet, značajna mreža kontakata i podrška na terenu koju pruža Kuehne+Nagel obezbediće da nivo usluge na koji smo ponosni bude ojačan. Ovo partnerstvo će nam omogućiti da ponudimo kupcima još efikasniju uslugu u pogledu troškova i vremena, dodao je Ailes.

Steve Botham, direktor sektora Air Logistics–Commercial u Kuehne+Nagel, istakao je da će partnerstvo doneti značajan rast za obe kompanije.

– Udruživanje i zajednički fokus na detalje, kao i odnosi koje Bespoke Handling može izgraditi zajedno sa Kuehne+Nagel globalnom mrežom i ekspertizom u logistici gotovih vozila, daju vrhunsko rešenje za kupce širom sveta u ovom sektoru.

Izvor: bespokehandling.com

Foto: facebook.com/bespokehandlingltd

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.