Automatizacija skladišta – Photomechanics predstavlja napredna intralogistička rešenja u Beogradu

Globalni dobavljač pametnih intralogističkih rešenja i sistema Photomechanics svoje poslovanje odnedavno je proširio i na srpsko tržište, otvaranjem preduzeća u Beogradu. Kompanija koja je krajem 2021. proslavila 11. godišnjicu poslovanja, u svom portfoliju beleži veliki broj instalacija u preduzećima širom Evrope, a među njihovim glavnim klijentima su FM Logistic, X5Retail Group, Universal Logistics, Jacobs…

Photomechanics će se predstaviti i na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća od 24. do 27. maja na Beogradskom sajmu, gde će posetioci direktno od predstavnika kompanije moći da saznaju sve detalje o naprednim sistemima za unutrašnji transport i sortiranje.

Značajno ubrzanje procesa, smanjenje troškova radne snage kao i povećanje transparentnosti samo su deo razloga zbog kojih je automatizacija intralogistike jedna od oblasti koja tokom poslednjih godina doživljava pravi procvat.

Kompanija Photomechanics svojim klijentima obezbeđuje pametne sisteme automatizacije u skladištu (transporteri, sorteri, sistemi za komisioniranje porudžbina (order picking systems), oprema i softver), koji omogućavaju jednostavno i pouzdano poslovanje, bilo da je reč o e-commerce sektoru, farmaceutskoj industriji, retail-u… Kako ističu, klijentima nude tailor-made rešenja, u skladu sa njihovim potrebama i zahtevima, obezbeđujući 24/7/365 tehničku podršku.

Kao napredni proizvođač rešenja za transport i sortiranje paketa, Photomechanic u rad odeljenja za Istraživanje i razvoj (Research&Development Deprtment) ulaže 20% godišnjih prihoda. Kompanija sa ponosom ističe činjenicu da u svom timu ima celokupan stručni kadar – dizajnere, tehničare elektronike, programere, instalatere, analitičare, kao i da im vrhunski alati za podršku omogućavaju da skoro 95% incidenata reše “na daljinu”.

– Naš efikasan i brz tim za tehničku podrušku garantuje vreme odgovora kraće od 30 minuta, dok se privremeno rešenje obezbeđuje za manje od 2 sata – navode u Photomechanics-u.

Međunarodni Sajam tehnike i tehničkih dostignuća nakon dve godine pauze, od 24. do 27. maja ponovo okuplja ključne domaće i strane promotere najnovijih svetskih tehničko-tehnoloških trendova. Ovogodošnje izdanje u fokus će staviti Industriju 4.0 i benefite koje kompanije mogu ostvariti u poslovanju uz pomoć digitalizacije, povećavajući produktivnost i držeći korak sa konkurencijom.

Optimizacija intralogistike danas je tema značajnija nego ikada, budući da globalizacija, kao i nestabilno privredno okruženje, pred privredu stavijaju sve veće izazove i imperativ stalnog unapređenja konkurentnosti. Industrija 4.0 ima potencijal da ovde odigra ključnu ulogu: mašinsko učenje, povezani podaci, AI i automatizacija stvaraju potpuno umreženi lanac vrednosti. Upravo u toj oblasti, podršku pružaju Photomechanis rešenja, poručuju iz ove kompanije.

Kompanija Photomechanics izlagaće u na štandu broj 3304 u Hali 3. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća na Beogradskom sajmu (Bulevar vojvode Mišića 14) biće otvoren za posetioce od 11 do 18 časova, od utorka do petka (24-27. maja).

Dođite na Photomechanics štand, gde vas čekaju besplatne konsultacije o automatizaciji skladišta i intralogistike, poručuju iz ove kompanije.

Više detalja o Photomechanics portfoliju dostupno je na zvaničnom sajtu photomechanics.eu, a zainteresovani se mogu obratiti i putem mejla maksimov@photomechanics.eu, broja telefona +381 63 7727 617, ili pogledati kratku prezentaciju.

Za više detalja o 64. Sajmu tehnnike i tehničkih dostignuća, posetite sajamtehnike.rs.