Čovek je najjača karika – Forum profesionalaca u lancu snabdevanja 14. decembra u Novom Sadu

Nakon prošlogodišnjeg uspeha prvog Regionalnog Supply Chain Foruma, Srpsko udruženje profesionalaca u lancu snabdevanja nastavlja sa organizacijom ovog jedinstvenog regionalnog događaja koji će 14. decembra u Master centru Novosadskog sajma okupiti više od 200 učesnika, predstavnika nacionalnih, regionalnih i multinacionalnih kompanija i označiti još jednu priliku za umrežavanje, unapređenje znanja i razmenu iskustava i primera dobre prakse.

Prepoznajući ljude kao ključnu kariku u lancu snabdevanja, program ovogodišnjeg foruma u fokus stavlja ljudske resurse, kako u kontekstu nedostatka kvalifikovanih kadrova, tako i kroz isticanje značaja edukacija, profesionalnog razvoja i uticaja novih trendova i tehnologija. Ova tema će biti posebno razmatrana kroz pitanja vezana za održavanje konkurentnosti u poljoprivredi kao i u procesima odgovornog upravljanja ambalažom i ambalažnim otpadom.

Jedna od ključnih karakteristika foruma, svakako je i njegov akcenat na interaktivnosti, pri čemu se sve diskusije, paneli i radionice oslanjaju na dvosmernu komunikaciju sa učesnicima što omogućuje donošenje vrednih zaključaka koji ukazuju na strateške šanse i razvojne potencijale.

Regionalni Forum je centralni događaj kojim Srpsko udruženje profesionalaca u lancu snabdevanja zaokružuje svoje godišnje aktivnosti usmerene ka konstantnom stvaranju kvalitetnijeg poslovnog ambijenta i doprinosa održivom ekonomskom razvoju.

Usled velikog interesovanja broj mesta je ograničen, a svoje učešće možete potvrditi registracijom na zvaničnoj web stranici Foruma www.supplychainforum.rs.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.