„Delta Holding“ podržava startap ideje iz oblasti logistike i distribucije

Predstavljanjem projekta Delta biznis inkubator, 21. maja 2018. godine, su zvanično otvorene prijave za „Deltin“ program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina. Zainteresovani timovi mogu da se prijave na sajtu deltabiznisinkubator.rs do 15. juna.

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta biznis inkubator tokom tri meseca razvijaće i graditi svoju ideju uz „Deltinu“ pomoć, podršku i resurse. To znači da će imati na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

– „Delta Holding“ se već 27 godina uspešno bavi stvaranjem i razvijanjem kompanija. Naš slogan je „Creating business“ i želimo da našu poslovnu filozofiju kroz ovaj program predstavimo društvu i omogućimo im da uz našu pomoć stvaraju i razvijaju svoj startap. Imamo sve resurse koji su neophodni za razvoj startapa, ono što želimo je da pronađemo izvanredne timove, sa fantastičnim idejama iz naših oblasti poslovanja i da im pomognemo da svoj startap lansiraju ka uspehu. Naša želja je da doprinesemo razvoju preduzetništva u Srbiji i da investiramo u dobre biznis ideje – rekla je Monika Pejčić, menadžer projekta Delta biznis inkubator.

Nakon događaja u Beogradu, ovaj program biće predstavljen u još 11 gradova Srbije. Prvi naredni susret sa zainteresovanim timovima je već 23. maja u Subotici, 28. maja u Zaječaru, 30. maja u Novom Pazaru, a 31. maja u Užicu.