Farmaceutski lanac snabdevanja novi segment TRANSLOG kongresa 2022.

TRANSLOG Connect Congress, vodeći godišnji logistički skup u regionu Centralne i Istočne Evrope, 23. i 24. novembra ove godine po 11. put okupiće u Budimpešti profesionalce iz oblasti logistike i lanca snabdevanja i donosioce odluka u ovoj oblasti.

Kako su brze promene, poremećaji u lancu snabdevanja, kao i potreba da budete fleksibilni i spremni za nagle zaokrete neki od najvećih poslovnih izazova u ovom trenutku, nije iznenađenje da će se donosioci odluka na TRANSLOG 2022 kongresu fokusirati na ove oblasti, kako bi pronašli odgovore, rešenja, kao i dobavljače koji su u stanju da ispune njihove trenutne zahteve.

Organizatori najavljuju uticajne govornike, angažovane panel diskusije, različite platforme za umrežavanje i radne ručkove, a kao i dosada svi zainteresovani imaće mogućnost da unapred zakažu poslovne sastanke.

Uz glavni program, TRANSLOG će ove godine imati i poseban deo namenjen temama iz oblasti farmaceutskog lanca snabdevanja – imajući u vidu specifičnosti tog sektora, kao i veliki broj trenutnih izazova na globalnom tržištu.

Kao i dosada, TRANSLOG platforma za planiranje sastanaka pomaže profesionalcima u lancu snabdevanja i donosiocima odluka da maksimalno iskoriste svoje vreme na događaju,  da se efikasno povežu i unapred organizuju poslovne sastanke, kao i da izaberu prezentacije i sve druge programe umrežavanja u kojima žele da učestvuju.

TRANSLOG Connect Congress biće održan na lokaciji Budapest Congress Center, a sve detalje možete pogledati na sajtu www.translogconnect.eu, kao i zvaničnoj LinkedIn stranici. 

Portal PlutonLogistics je i ove godine medijski partner ovog prestižnog događaja.