FIEGE preuzima logistiku filijale Hisense Gorenje

Nemačka logistička kompanija FIEGE, sa sedištem u Grevenu, od septembra 2024. preuzeće logistiku nabavke, skladištenje, komisioniranje i isporuku kompletnog asortimana robe za Hisense Gorenje Austrija, austrijsku filijalu međunrodnog koncerna za proizvodnju elektronike i kućnih aparata.

Kako je saopšteno, FIEGE će nadgledati centralne operacije skladištenja za Austriju u svojoj filijali u Beču. Skladištiće  celokupni asortiman proizvoda za austrijski ogranak Hisense Gorenje, na 7.000 kvadratnih metara logističkog prostora.

– Mi smo jedan od vodećih evropskih dobavljača kvalitetne elektronike i kućnih aparata na tržištu. Naši inovativni proizvodi teže da olakšaju svakodnevni život naših kupaca, a ništa manje ne očekujemo ni od našeg logističkog provajdera – rekao je Andreas Kuzmits, direktor Hisense Gorenje Austria.

– Visoki standardi usluga FIEGE Grupe i dugogodišnje iskustvo u oblasti potrošačkih proizvoda brzo su nas osvojili. Sigurni smo da ćemo zajedno uspostaviti još viši nivo fulfilment-usluga i sa nestrpljenjem očekujemo našu buduću saradnju – dodao je.

Michael Jahn, direktor FIEGE Austria nije krio oduševljenje sticanjem još jednog renomiranog klijenta.

– Hisense Gorenje je ime poznato po inovacijama i održivosti ne samo u Austriji. Te vrednosti su jednako ključne i za FIEGE. Predstojeće proširenje naše lokacije u Beču – Simmeringu, sa održivim metodama gradnje i raznovrsnim opcijama automatizacije, pružiće visok stepen fleksibilnosti i dugoročne mogućnosti rasta našem novom klijentu – poručio je Jahn.

Foto: FIEGE

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.