(FOTO) „Delta“ otvorila distributivni centar u Staroj Pazovi – Najavljene nove investicije

U industrijskoj zoni opštine Stara Pazova, „Delta Transportni Sistem“ (DTS) danas je otvorio distributivno-logistički centar ,  površine 20.730 m2, sa mogućnošću da se u drugoj fazi izgradi još 14.500m2 skladišnog prostora. Kapacitet centra je 26.000 paletnih mesta, različitih temperaturnih režima, od -20 do +25°C.

–  Zahvaljujući ovoj investiciji vrednoj 10,2 mil EUR, „Delta Transportni Sistem“ moći će da prihvati i distribuira 3.000 paleta robe na dan i da opsluži mrežu od 15.000 kupaca širom Srbije. Sa takvom infrastrukturom DTS postaje jedan od lidera u oblasti domaćeg transporta, skladištenja, špedicije i logistike –  rekao je Vojin Milić, generalni direktor „Delta Transpornog Sistema“ (DTS).

Predsednik „Delta Holdinga“ Miroslav Mišković je naglasio da će u centru posao dobiti 400 radnika i najavio da će možda već ove godine početi izgradnju druge faze distrubitivnog centra, a uskoro i treću i tako će stvoriti najveći logistički centar u regionu.

„Delta Transportni Sistem“ je jedna od vodećih kompanija u oblasti domaćeg transporta robe široke potrošnje, sa flotom od preko 500 vozila i radnim kapacitetom od 3.000 isporuka dnevno. DTS pruža usluge renomiranim klijentima među kojima su i: „Delhaize“, „MerkatorS“, „Metro“, „Adidas“, „Coca Cola“, „Al Hokair“, „Nestle“, „Nectar“, „Forma Ideale“, „Lesaffre“ i drugi.