Gebrüder Weiss pokreće zbirnu liniju od Beča do Moskve

Kompanija Gebrüder Weiss je pokrenula novi nedeljni servis između Beča i Moskve.

Druga redovna direktna linija Gebruder Weiss-a ka ruskoj prestonici predstavlja još jedan korak u planovima kompanije da proširi svoju zbirnu liniju ka Rusiji.

Već 2 godine, kompanija Gebruder Weiss posluje na liniji od bavarskog grada Memingena ka Moskvi. Rusko tržište od 140 miliona ljudi veoma je atraktivno za evropska preduzeća koja su izvozno orjentisana.

Thomas Moser

– Cilj nove zbirne linije između Beča i Moskve jeste da odgovori na sve veće zahteve klijenata za redovnim servisnim uslugama ka Rusiji – kaže Thomas Moser, direktor i regionalni menadžer Black Sea/CIS Gebrüder Weiss-a.

– Zahvaljujući liniji Memingen-Moskva stekli smo veoma značajno iskustvo, koje sada možemo da iskoristimo za razvoj druge linije.

Beč će služiti kao centar za robu široke potrošnje, automotiv delove i industrijske komponente iz Centralne, Istočne i Jugoistočne Evrope, koji će se primarno prevoziti.

Gebrüder Weiss u petak (6. novembra) počinje sa redovnim polascima. Transport za Moskvu će trajati četiri dana, nakon čega će ekskluzivni partner JDE (Zheldor Ekspeditsiya) prevoziti robu primaocima u Rusiji.

Sa 244 lokacije u Ruskoj federaciji, prevoznik ima jednu od najvećih distributivnih mreža između Smolenska i Vladivostoka.

Gebrüder Weiss planira da poveća frekvenciju na obe linije, a slede i nove linije iz Evrope ka Rusiji, navodi se u saopštenju kompanije.

Više informacija dostupno je na sajtu kompanije. 

 

Podeli na društvenim mrežama: