Kompanija DHL Express Srbija ulaže 25 miliona evra u novi logistički centar

Kompanija DHL Srbija juče je svečano otvorila servisni centar u Beogradu, a tom prilikom najavljen je i nastavak ulaganja u našoj zemlji. Kako je istaknuto na događaju, sledeća velika investicija biće izgradnja logističkog centra i novog sedišta kompanije, u šta će biti uloženo 25 miliona evra. Objekat bi trebalo da bude otvoren početkom 2027. godine. 

Otvaranjem servisnog centra u Beogradu, kompanija DHL Express Srbija nastavlja sa unapređenjem usluge, uz ispunjenje cilja da bude još dostupnija svojim klijentima, naglasili su.

– Proslavljajući 33 godine kompanije DHL Express u Srbiji, mogu da istaknem da smo ponosni na naše zaposlene i njihovu posvećenost pružanju usluga vrhunskog kvaliteta. Investirali smo u dva nova servisna centra – u srcu Beograda i Novog Sada, kako bismo bili još dostupniji korisnicima – rekao je Fionn Herriott, direktor DHL Express Srbija.

– Radujem se i što možemo da najavimo nove investicije u Srbiji. Najveća će biti logistički centar i novo sedište DHL Express Srbija, koji bi trebalo da počne da radi početkom 2027. godine u Beogradu – dodao je Herriot.

DHL Express Srbija nastaviće da uvodi inovacije u svoje poslovanje, kao i da implementira održiva rešenja sa ciljem da minimizira svoj ekološki uticaj. Kako je istaknuto, kompanija će nastaviti da investira u električna vozila i ozelenjavanje svoje flote. Smanjenje emisije štetnih gasova ostaće i dalje jedan od primarnih ciljeva kompanije i u Srbiji.

Foto: Unsplash/Alan W, ilustracija

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.