Konkurišite za prestižnu nagradu u oblasti logistike i upravljanja lancem snabdevanja!

Tradicionalni TRANSLOG Connect Congress u Budimpešti, jedan od vodećih B2B događaja koji okuplja stručnjake za transport, logistiku i upravljanje lancem snabdevanja, nakon jednogodišnje pauze ponovo će se održati 23. i 24. novembra 2021.

U organizaciji TEG Event Group, konferencija TRANSLOG Connect već deset godina stvara i jača međunarodne poslovne odnose, okupljajući članove industrije u razgovorima o glavnim trendovima i uticajima u logistici.

Takođe, svake godine na ovom događaju održava se i ceremonija dodele nagrade CEE Logistics and Supply Chain Management Excellence Award. Cilj nagrade je ne samo da se proslavi izvrsnost u logistici, već i da se da podsticaj profesionalcima da konstantno podižu standarde i uvode inovacije, doprinoseći razvoju regiona.

Za ovo prestižno priznanje mogu da konkurišu startapi, male ili velike kompanije (proizvođači i maloprodaja, kao i pružaoci logističkih usluga sa korisnikom), sa projektom koji je realizovan u jednoj od zemalja u regionu Srednje i Istočne Evrope (Estonija, Letonija, Litvanija, Poljska, Češka, Slovačka, Austrija, Mađarska, Rumunija, Ukrajina, Bugarska, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Kosovo*, Albanija, Crna Gora, Severna Makedonija).

Prijava treba da sadrži opis inovativne metode ili tehnike, ciljeve implementiranog projekta, faze razvoja i implementacije, postignute rezultate, kao i završni rezime. Rok za podnošenje prijava je 3. oktobar, a pobednici će imati jedinstvenu priliku da svoje projekte predstave publici od preko 400 menadžera, profesionalaca i donosilaca odluka iz više od 17 zemalja.

– Pogledajte ko su bili pobednici prethodnih godina, inspirišite se i učestvujte – poručuju organizatori događaja.

Sve o načinu prijavljivanja za Logistics and Supply Chain Management Excellence Award možete pogledati OVDE.

Više detalja o TRANSLOG Connect Congress 2021 dostupno je na zvaničnom sajtu konferencije. 

Portal PlutonLogistics.com je i ovoga puta medijski partner konferencije.

(Na slici – dobitnici priznanja na poslednjem TRANSLOG Connect događaju, 2019. u Budimpešti)