LC Waikiki novi klijent kompanije M&M Transport i Logistics

Poznati turski brend LC Waikiki novi je logistički klijent kompanije M&M Transport i Logistics u oblasti tekstilne industrije. LC Waikiki prepoznao je M&M kao pouzdanog partnera koji će preuzeti celokupan logisticki proces online prodaje na teritoriji Republike Srbije.

Branimir Tričković

Branimir Tričković, direktor sektora logistike i operacija, istakao je da je M&M imao dobru, konkurentnu cenu i kapacitete da u kratkom roku, od 10 radnih dana, implementira zahteve brenda LC Waikiki.

– M&M, u ovom momentu, svom novom klijentu pruža usluge skladištenja robe u delu svog magacinskog prostora u Dobanovcima, gde se obavlja odvajanje, pakovanje i priprema robe za preuzimanje, na površini od 700m2. Navedeni proces obavlja obučen tim zaposlenih sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti transporta i logistike – navodi Tričković.

Kada je reč o količini pošljiki, trenutno se distribuira između 100 i 150 pošiljki na dnevnom nivou. Međutim, očekuje se osetni porast pri preuzimanju celokupnog logističkog procesa u narednom peridou.