Nelt BiH otvorio novu skladišnu halu u Istočnom Sarajevu

U Istočnom Sarajevu komanija Nelt BiH je pred 200 zvanica svečano otvorila novu skladišnu halu. Investicijom od 4 mil EUR koji su uloženi u novu skladišnu halu, infrastrukturu kompanije u Bosni i Hercegovini sada čini 3.400 m2 kancelarijskog i više od 11.000 m2 skladišnog prostora u ambijentalnom, hlađenom i smrznutom režimu.

– Investiranje u nove kapacitete rezultat je organskog rasta kompanije i potreba tržišta i naših klijenata – kazao je Goran Cerovina, izvršni direktor Nelta u BiH.

Osnivači Nelt Grupe Nebojša Šaponjić i Ranko Sočanac i Anđelko Batinić, suvlasnik kompanije Nelt u BIH

U poslednje dve godine kompanija Nelt beleži rast prihoda za 28% i 40 novih zaposlenih. Projektovanim neto prihodima od skoro 110 mil EUR ovo je još jedna uspešna poslovna godina za Nelt, koji je ove godine prepoznat u top tri najpoželjnija poslodavca u sektoru distribucije u BiH u okviru istraživanja posetilaca portala Posao.ba, a dobitnik je i prestižne regionalne nagrade Sarajevo Business Bridge Awards 2019 u kategoriji Business of the Year.

Kompanija Nelt u BiH je deo jednog od najuspješnijih poslovnih sistema u regionu, Nelt Grupe, koja danas zapošljava 4.000 ljudi u 14 kompanija, na 11 tržišta u Jugoistočnoj Evropi i Africi.