„Nelt“ distribuira cigarete „marlboro“

nelt_170715„Philip Morris“ od sada distribuira „marlboro“ i ostale svoje proizvode na tržištu Srbije preko ekskluzivnog distributera „Nelt Co.“, sa kojim već skoro dve godine sarađuje u različitim oblastima, navela je kompanija „Nelt“ u saopštenju.

– Uvođenje ekskluzivnog distributera jedna je od najznačajnijih poslovnih inicijativa koju je naša kompanija sprovela od kada posluje u Srbiji. Partnerstvo sa „Nelt“-om omogućiće nam veću fleksibilnost i ojačati konkurentnost u izuzetno dinamičnom okruženju – izjavila je Jelena Pavlović, generalni direktor „Philip Morris“-a za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

– Činjenica da je jedna od najvećih duvanskih kompanija u svetu, „Philip Morris“, odabrala „Nelt“ kao svog partnera u distribuciji na domaćem tržištu ukazuje ne samo na poverenje koje smo tokom protekle dve godine saradnje izgradili, već i značajno doprinosi reputaciji naše kompanije kao lidera u distribuciji i logističkim uslugama u ovom region – rekao je Miloš Jelić, izvršni direktor „Nelt Grupe“.