OBARAMO REKORDE: PlutonLogistics slavi 9. rođendan!

Obaramo rekorde, poruka je ovogodišnje rođendanske ilustracije. Pri tome nismo mislili samo na sopstvene rezultate, već na postignuća cele transportno-logističke industrije. Splet okolnosti o kome smo toliko pričali, učinio je godinu iza nas izuzetno dinamičnom i pokrenuo sve resurse koji su bili na raspolaganju. S tim u vezi, rekordi su postignuti u svim vidovima transporta i skladištenja, uz visoki finansijski rezultat. I nama je ova deveta godina donela značajne brojke u više segmenata – rast čitanosti, rast broja posetilaca sajta, rast broja kanala putem kojih plasiramo naš sadržaj.

Izuzetno smo ponosni na svoj razvoj tokom ovih godina, pa želimo da sa vama podelimo neke detalje:

  • PlutonLogistics platforma ima 16 sopstvenih kanala komunikacije, putem kojih različitim sadržajem prilazimo najraznovrsnijoj publici
  • Godišnje pošaljemo 104 specijalizovana newsletter-a
  • Putem dva Viber kanala prati nas više od 6.000 ljudi
  • Prvi smo u regionu bivše Jugoslavije pokrenuli podkast u logističko-transportnoj industriji
  • Svakog meseca između 80-90.000 ljudi potraži neku korisnu informaciju kod nas

PlutonLogistics je 2020. godine postao deo Pluton Media tima, koga čine profesionalci u oblasti transporta i logistike, novinari sa dugogodišnjim iskustvom i specijalisti za digitalne medije, internet oglašavanje, SEO optimizaciju, odnose sa javnošću i marketing.

S tim u vezi, našim klijentima pružamo i usluge pisanja autorskih, PR tekstova, vesti i drugih sadržaja, prevođenje i prilagođavanje materijala za srpsko tržište. Pružamo usluge konsaltinga u oblasti  kreiranja marketinške strategije, e-mail marketinga, online oglašavanja, kao i SEO optimizacije.

Eto, sada kada smo se pohvalili, da nastavimo dalje! Svaki novembar nam je razlog za slavlje, a ovog ulazimo u desetogodišnjicu poslovanja. Naravno da spremamo mnogobrojna iznenađenja, kao i novine. Za ovaj rezultat zaslužni ste svi vi koji verujete u nas i koji ste nam poklonili svoju pažnju. Veliku zahvalnost dugujemo i kompanijama koje su nam ukazale poverenje, kao i svakom pojedincu u našem timu! Hvala vam i ostanite uz nas, jer “uz nas ste na pravom putu”.

Odjavljujemo se iz ove “godine rekorda” –  uz ideju da su rekordi tu da bi se obarali!

Do tada, kao i do sada, svoje predloge, sugestije i pohvale, šaljite nam na office@plutonlogistics.com