PlutonLogistics newsletter – 200. izdanje!

Portal PlutonLogistics osnovan je 2013. godine kao nezavistan i objektivan medijski portal koji je jedini pratio oblast transporta i logistike u Srbiji. Nekoliko godina kasnije, pokrenuli smo i elektronski bilten koji je ovog ponedeljka, 4. maja, stigao do broja 200! Na samom početku ideja je bila da sumiramo nedelju iza nas i da onima koji nemaju vremena da prate portal, na mejl stignu aktuelne, tačne i proverene informacije.

Od tada nismo promenili kurs, izveštavamo vas o aktuelnostima iz zemlje i sveta, informišemo o novim propisima, ukazujemo na trendove. Osvežili smo dizajn, uneli nove rubrike, povećali broj tekstova, kao i čitalaca.

Kada predstavljamo PlutonLogistics kao platformu za informisanje mislimo na sve kanale na kojima smo prisutni. Osim portala i elektronskog biltena, na društvenim mrežama imamo više od 10.000 pratilaca. Kako se svakog dana trudimo da ispratimo trendove u medijskoj i digitalnoj industriji, nedavno smo uveli još jedan put za plasiranje naših vesti – Viber zajednicu. U martu smo pokrenuli i bilten namenjen studentima, koji je fantastično prihvaćen.

Uskoro se javljamo sa novim funkcionalnostima i novom uslugom u našem portfoliju.

Jubilarni bilten smo proslavili skromno, svako u svom domu. Radujemo se i nestrpljivo očekujemo normalizaciju poslovanja, kancelariju i sastanke.

Ako želite da i vi primate naše biltene, pošaljite vašu mejl adresu na office@plutonlogistics.com ili se prijavite putem formulara na našem sajtu.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.