Podravka nastavlja investicije u unapređenje logistike – Za novi transportni centar 3 mil EUR

Nakon gradnje logističko-distributivnog centra, hrvatska kompanija Podravka nastavlja da dalje ulaže u modernizaciju logistike, pa je tako danas u Koprivnici počela i izgradnja novog transportnog centra. 

U novi transportni centar na području industrijske zone Danica, u blizini Podravkinih fabrika supa i vegete, biće uloženo 3 miliona evra.

Kompleks obuhvata radionicu za popravak vozila, kancelarijski prostor, perionicu vozila, stanicu za točenje goriva kao i parking za 28 teretnih vozila i putničke automobile.

– Ovaj projekat je nastavak ulaganja u modernizaciju logistike. Sinergija novog LDC i novog transportnog centra omogućiće konsolidaciju skladišnih kapaciteta i transporta, a samim time i mnogo efikasniji rad nego do sada – istakao je Gordan Drnas, direktor logistike kompanije Podravka.

Kako su ranije preneli hrvatski mediji, transportni centar zameniće postojeći, stari objekt uz Đelekovečku cestu, na parceli koja ima status kulturnog dobra. Reč je o delu Spomen područja Danica, pa tamošnje objekte nije moguće rušiti ili rekonstruisati.

  • PROČITAJTE I:

Gordan Drnas, direktor logistike kompanije Podravka – Proizvođači koji prepoznaju značaj logistike preuzimaju tržišnu utakmicu

Naslovna foto: Podravka/Facebook

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.