Potrebni su vam radnici u transportu, skladištu i distribuciji?

Vozači, radnici u skladištu, kuriri – bili su i ostali heroji ovih kriznih vremena. U toku vanrednog stanja, kada je većina zaposlenih poslata da radi od kuće, ovi kadrovi su bili na prvoj liniji fronta. Takva situacija je i danas.

Kako bismo zaokružili ponudu informacija koje pružamo našim čitaocima, obuhvatili smo i izuzetno važan segment – razvoj karijere sa oglasima za posao.

Vaši budući zaposleni su „kod nas“

Ukoliko su vašoj kompaniji potrebni magacinski radnici, viljuškaristi, vozači, ali i drugi kadrovi iz oblasti logistike i transporta (menadžeri logistike, nabavke ili prodaje, zaposleni u sektoru administracije i sl), rubrika Karijera je pravo mesto da oglasite slobodne pozicije.

Koje su prednosti objavljivanja oglasa na portalu PlutonLogistics?

  • Povoljne cene pojedinačnih oglasa, kao i godišnjeg paketa koji podrazumeva neograničen broj objava.
  • Budući da je PlutonLogistics jedinstveni portal u oblasti logistike na tržištu Srbije, oglasi stižu do prave ciljne grupe, što znači da ćete dobiti upravo one prijave koje su vam potrebne.
  • Oglase plasiramo kroz različite kanale komunikacije: na portalu u rubici Karijera; u nedeljnom newsletter-u koji šaljemo na oko 3.000 mejl adresa; u studentskom nedeljnom newsletter-u, gde možete oglasiti i ponude za praksu, programe za mlade i slično; putem društvenih mreža, gde imamo oko 15.000 pratilaca.
  •  Mogućnost da doprete do onih kadrova koje je najteže pronaći (na primer menadžeri sa dugogodišnjim iskustvom), koji nisu u potrazi za novim radnim mestom i ne pretražuju opšte sajtove sa oglasima za posao, ali ih vaša ponuda možda interesuje.

Potrebni su vam vozači?

Objavljivanjem oglasa za posao vozača doći ćete upravo do ciljne grupe koja vas interesuje, naročito ukoliko imate određene specijalne zahteve (ADR, cisterne, kiperi, prevoz brodskih kontejnera, potrebno državljanstvo EU…).

  • Samo putem društvene mreže Facebook i naših grupa – PlutonLogistics, Prevoznici i vozači Srbije i Posao- transport i logistika, prati nas više od 10.000 čitalaca.
  •  Zahvaljujući tome što je PlutonLogistic.com već više od 7 godina jedinstveni portal u oblasti logistike i transporta u Srbiji, izuzetno dobro smo pozicionirani na internet pretraživačima. Zbog toga se dešava da zainteresovani kandidati često na naš sajt dolaze i direktno (svakodnevno imamo bar nekoliko poziva od ljudi koji su guglali „posao vozača u Slovačkoj“, „plata vozača Nemačka“ itd).
  •  Preko Viber zajednice za drumski transport, direktno na telefone nekoliko stotina članova svakog dana šaljemo vesti/oglase.

Za više informacija: marketing@plutonlogistics.com/ tel: 063 633031