Slavimo četvrti rođendan!

Četvrti rođandan smo proslavili radno na Zlatiboru gde smo pozvani da kao medijski partneri podržimo konferenciju Ka održivom transportu. Kao i svakom pređašnjem zadatku, i ovom smo se predano posvetili i u narednom periodu očekujte mnogobrojne stručne tekstove.

Ponosni smo na to što smo se u četvrtoj godini uozbiljili i možemo neskromno reći da smo u konceptu i razradi stručnih tema u oblasti logistike, transporta i spoljne trgovine jedinstveni, ne samo u Srbiji već i u zemljama u regionu.

U ovoj godini ostvarili smo odličnu saradnju sa Saobraćajnim fakultetom u Beogradu, a za naš portal govorili su univerzitetski profesori iz Srbije, Slovačke, Grčke… Vodeći logistički stručnjaci su za PlutonLogistics objavljivali svoje autorske tekstove…

Intervjuisali smo i mnogobrojne direktore transportnih i logističkih firmi, a na zahtev naših čitalaca pričali smo i sa direktorima logistike i lanca snabdevanja u vodećim domaćim i svetskim proizvodnim i trgovinskim kompanijama.

Raduju nas i naši rezultati na društvenim mrežama, gde smo okupili veliki broj preduzetnika, malih i srednjih prevoznika, zatim vozače i ostale zaposlene u industriji… U neposrednoj komunikaciji pokušavamo da odgovorimo na njihova pitanja i pomognemo u rešavanju problema.

Stidljivo smo ušli i u objavljivanje sadržaja na engleskom, a predstavljanje naših priča celokupnoj internet zajednici će svakako biti naš cilj u budućnosti.

Tu ne stajemo, imamo velike planove za naredni period – nove rubrike i funkcionalnosti.

Svakako ništa od ovoga ne bi bilo bez Vas – naših čitalaca koji nam dajete vetar u leđa i čije sugestije pomno slušamo i usmeravamo naše kormilo na osnovu njih. Takođe, zahvaljujemo se i kompanijama koje su prepoznale naš servis i odvojile deo budžeta za reklamiranje putem naše platforme. Posebno smo srećni što se saradnja iz godine u godinu obnavlja.

Toliko zasada! Želje, čestitke i pozdrave šaljite na office@plutonlogistics.com