Strateško partnerstvo kompanija Nectar i Nelt u upravljanju logističkim procesima

Kompanije Nectar i Nelt uspostavile su strateško partnerstvo u oblasti upravljanja logističkim procesima, kojim je planirano da Nelt bude logistički servis provajder u delu skladištenja i transporta. Nectar je ovim poslovnim potezom među prvima u Srbiji prešao na sistem korišćenja usluga specijalizovane kompanije u delu logistike. Ovo je jedan od aktuelnih globalnih trendova koji primenjuju različite industrije u cilju fokusa na poslovnu ekspertizu i efikasnije poslovanje, naveo je Nelt u saopštenju za medije.

– Nectar je za ovih 20. godina poslovanja izrastao u najvećeg proizvođača sokova u Jugositočnoj Evropi. Kao kompanija koja se konstantno razvija i unapređuje svoje poslovanje, odlučili smo se da angažujemo kompaniju čija je ekspertiza u logističkim operacijama. Drago mi je da smo uspostavili saradnju sa Neltom kao renomiranom kompanijom u ovoj oblasti. Naš krajni cilj je da podignemo nivo usluge ka kupcima i ubrzamo put naših proizvoda do krajnjeg potrošača. Naša ekspertiza ostaje u razvoju brendova, komercijalnoj izvrsnosti i kvalitetu naših proizvoda –  naglasio je Mihailo Janković, direktor Nectar Grupe.

Dragana Škrbić, potpredsednik logistike za Zapadni Balkan Nelt Grupe, je objasnila da će saradnja dve kompanije, koje se ubrajaju u najuspešnije domaće poslovnes isteme, omogućiti da se svako fokusira na osnovni biznis i radi ono u čemu je najbolji.

– To će, sigurna sam, rezultirati daljem razvoju obe kompanije. Nectar je brend koji je dobro poznat po svom kvalitetu u Srbiji. Drago nam je da ćemo doprineti da put njegovih proizvoda do potrošača bude još efikasniji –  izjavila je Dragana Škrbić.

Logističke usluge, koje će dogovorenom saradnjom Nelt pružati kompaniji Nectar, podrazumevaju upravljanje skladišnim procesima kroz pružanje usluge interne logistike na lokacijama centralnih skladišta u Bačkoj Palanci i Bujanovcu i transport proizvoda do svih kupaca.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.