Osma sezona programa „Dobar start“ – Nelt Grupa studentima nudi plaćenu praksu

Talent program Nelt Grupe „Dobar start“ koji se uspešno realizuje već osam godina, od 2023. postaje krovni stipendijski program jedne od najuspešnih domaćih kompanija u domenu distribucije i logistike. Kako su saopštili iz Nelt Grupe, kroz plaćenu praksu mladima se pruža prilika da započnu karijeru u ovoj kompaniji, a ovog puta fokus je na sektorima distribucije, logistike, finansijama, IT i strategije.

Prethodnih sedam generacija polaznika „Dobrog starta“, kao i programa „Nelt Finansijska akademija“ i „Jesi li ti za Nelt IT“, već sada su nezamenljiva karika u Nelt-ovom sistemu.

Kompanija budućim polaznicima poručuje da od njih očekuje samo dobru energiju, nove trendove i sveže ideje.

– Činjenica da je 95% praktikanata nakon programa pronašlo mesto u našoj kompaniji, govori u prilog kvalitetu ovih, s pažnjom koncipiranih programa, ali i korporativnoj kulturi, posvećenosti kolega i prijatnom radnom okruženju – rekla je Marija Vidojević, supervizor za selekciju i privlačenje kadrova.

Kroz praktične projekte, treninge, radionice i rad sa mentorima, polaznici programa „Dobar start“ će imati priliku da se usavršavaju u segmentu koji je predmet njihovog interesovanja i da steknu širu sliku o ukupnom funkcionisanju internacionalnih poslovnih sistema.

– Program „Dobar start“ omogućava da igraš sa „velikim igračima“ i staneš rame uz rame sa kolegama o kojima si slušao da su najbolji u svom poslu. Ono što je najvažnije, svako od njih je dovoljno otvoren, na raspolaganju za bilo kakvu pomoć i nesebično prenose znanje – istakao je Saša Stevanović, menadžer prodaje za ključne kupce i polaznik pete generacije „Dobrog starta“.

Nelt Grupa jedan je od najuspešnijih poslovnih sistema u Adria regionu na polju logistike i distribucije robe široke potrošnje, duvanskih, farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda. Kao internacionalna grupacija, Nelt zapošljava 5.500 ljudi u 18 kompanija, na 12 tržišta u Evropi i Africi.

Više o programu „Dobar start“ možete pročitati OVDE.

  • Ukoliko te zanima ovaj tekst, sigurno bi želeo da primaš PlutonLogistics specijalizovani bilten za mlade kadrove i studente: klikni OVDE i priključi se!