U Šimanovcima niče logistički centar na 17.000 kvadrata

U Industrijskoj zoni u Šimanovcima kompanija KLP počela je izgradnju modernog logističkog centra.

Ta kompanija se bavi izgradnjom objekata za sopstvene potrebe i rentiranjem izgrađenog prostora za potrebe trećih lica, a moderan logistički centar na 17.000 kvadratnih metara biće završen u maju naredne godine, piše Dnevnik.

Po rečima direktora KLP-a Dragana Brkića, na 17.000 kvadratnih metara biće više objekata „klase A” za savremene industrijske objekte, izuzetno komforna saobraćajnica i više od 130 parking-mesta.

-Za tu parcelu nas je opredelila pre svega njena lokacija s apsekta zaposlenih postoji gradski prevoz, linija koja povezuje opštinu Pećinci i Beograd,  takođe je u neposrednoj blizini naseljenog mesta, naglašava Brkić i dodaje da je tu je i blizina auto-puta E-70. Logistički centar će se biti uz sam auto-put, što je budućim zakupcima od primarnog značaja.

Dobra saradnja i bezrezervna podrška pećinačke opštine svakako je, kako naglašava, bitan razlog za izbor upravo te parcele za izgradnju logističkog centra, pre svega, procedura dobijanja građevinske dozvole, koja je izuzetno brza, ali i podrška prilikom izvođenja samih radova na izgradnji.

 

 

Podeli na društvenim mrežama: