Upoznajte svoje buduće poslodavce! – Na Saobraćajnom fakultetu otvoren Sajam poslova i praksi TTBD 2021

Na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu danas se održava jedan od najvažnijih događaja koji spaja mlade stručnjake – buduće menadžere i vodeće transportno-logističke kompanije. Svečanim otvaranjem u 10 časova otpočeo je 11. sajam poslova i praksi Transport and Traffic Business Days. Predstavnici organizatora – Saveza studenata Saobraćajnog fakulteta (SSSF), pozvali su svoje kolege da na najbolji način iskoriste priliku i predstave se kompanijama koje su vodeće u svojim oblastima, ostave svoju biografiju, kao i da se informišu o svim mogućnostima koje poslodavci pružaju.

Na sajmu učestvuju vodeće kompanije iz oblasti transporta, logistike, saobraćaja i komunikacija, među kojima su FERCAM Srbija, Nelt, Milšped, Gebruder Weiss, Putevi Srbije, A1, DExpress, Srbija Kargo, DTS, Infrastruktura železnice Srbije, Unipromet…

Poslodavci će imati privilegiju da prepoznaju i odaberu najbolje studente tokom održavanja radionica, panel diskusija i razgovora za posao, kao i tribina koje će biti dostupne i studentima drugih fakulteta i time obezbede sebi mlade stručnjake.

Na sajmu je još od ranijih jutarnjih časova veliki broj studenata, predstavnika kompanija, profesora, predstavnici stručne javnosti… Deo atmosfere pogledajte u galeriji! Prema agendi, prezentacije i predavanja traju do 15 časova, a celokupan program, kao i sve detalje o TTBD 2021 pogledajte OVDE. 

PlutonLogistics i ove godine ima čast da bude medijski pokrovitelj TTBD 2021, kao i da prisustuje ovom važnom događaju. Deo našeg tima čeka vas na Saobraćajnom fakultetu – dođite da se upoznamo, razmenimo ideje i da se prijavite za naš studentski newsletter, kako ne biste propustili nijednu važnu vest ili šansu za posao!