5 slavnih koji su počeli kao vozači kamiona

Da li ste nekada sedeli za volanom i sanjarili da postanete poznati? Neke od vaših omiljenih zvezda, pre ulaska u svet slavnih, bili su upravo vozači kamiona!

1. Čarls Bronson (Charles Bronson)

Osvojio je orden Ljubičasto srce, dok je vozio kamion za američku vojsku. Ovaj glumac iz Dvanaest žigosanih i Velikog bekstva, takođe se školovao i za pilota. Očigledno je bio rođen za „velike mašine“!

2. Džejms Kameron (James Cameron)

I režiser Titanika i Avatara počeo je karijeru vozeći kamion. Kada sledeći put vidite kolegu pored autoputa – samo pomislite da je u kabini možda ambiciozni režiser koji radi na scenariju između dve ture.

3. Šon Koneri (Sean Connery)

Vožnja kamiona mu je u krvi. I njegov otac bio je kamiondžija, pa ga nije iznenadilo kada je budući Džejms Bond seo za volan, nakon što je napustio Kraljevsku mornaricu.

4. Lijam Nison (Liam Neeson)

Ovaj čuveni glumac možda nikada ne bi postao poznat da ga, dok je učio da vozi kamion, instruktor vožnje nije podstakao da razmisli o glumi. Moglo mu se desiti da najbolje godine provede kao viljuškarista u Guinness-u, umesto da se bori protiv otmičara na filmskom platnu.

5. Elvis Prisli (Elvis Preslei)

Kralj rokenrola vozio je kamion nakon srednje škole, da bi zaradio za život. Neki kažu i da je svoju čuvenu frizuru počeo da nosi po tadašnjoj modi kamiondžija.

Izvor: thejobnetwork.com

Foto: Pixabay.com/pasja1000

Podeli na društvenim mrežama: